Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Stolařství - výroba nábytku a kuchyní na míru

Výroba: - sériová a zakázková stolařská dřevovýroba. Sušení (sušárna) měkkého dřeva.

Návrh, výroba, stavba, montáž: - dřevěné oblouky (obloukové segmenty) - garážová stání - přístřešky vstupních dveří (dřevěný obloukový přístřešek) - zahradní mosty, pergoly, altány. Truhlářské práce. Zemní vruty: - výhradní zástupce pro Čr Krinner CZ - velkoobchod, maloobchod, poradenství, projekty, odborná montáž - moderní ...

Zakázková výroba dřevěného interiéru a exteriéru. Vyrábíme sauny na míru, schodiště, interérové a vchodové dveře, kuchyně na míru, bytový nábytek na zakázku, dřevěné konstrukce, komerční prostory. Pro domácnost i firmu.

Zakázková výroba: - kuchyně a nábytek z lamina - vybavení interiérů. Provozovna Šumperk: ul. Žerotínova 89 bývalý areál MORAVOLEN 787 01, Šumperk.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - komody

Služby: -pilařská výroba -zpracování dřeva -dřevovýroba

Práškové lakování. Zámečnická zakázková výroba. Truhlářská výroba.

Truhlářství, výroba: - eurookna - dveře - skříně - kuchyně

Stolařství, zakázková výroba: - kuchyně - nábytek.

Zakázkové truhlářství: - nábytek - vestavné skříně - okna, dveře - schody

Truhlářství Prodej: - plastová i dřevěná okna - vchodové dveře

Výrobně obchodní družstvo. Truhlářská výroba.

Truhlářství, truhlářská výroba. Výroba, prodej: -dřevěné dveře, dveří. -vrata -postele, stoly Prace s masivem, na zakázku, možnost výroby atipických výrobků.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - schody

Práce, řemeslo: - truhlářství - tesařství

Truhlářství, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně, ložnice - dřevěná schodiště, dveře.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - okna, dveře - schodiště

Truhlářství, atypická výroba truhlářských produktů, řadíme se k nejlepším firmám v oboru. Výroba: - nábytek - stavební truhlářství, okna, dveře - schodiště - kuchyně na míru - zakázkové truhlářství - postele na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Práce: -truhlářské -čalounické.

Firma Jiří Bartuněk provádí stavební práce, rekonstrukce, vestavby, úpravy interiérů či rekonstrukce koupelen. Dále se zaměřujeme na zednické a sádrokartonářské práce, minerální podhledy a izolace. Sídlíme na adrese Puškinská 652, Kutná Hora. Činnost: - stavební práce - rekonstrukce - vestavby - úpravy interiérů - rekonstrukce koupelen, ...

Činnost - dřevostavby - tesařské práce - truhlářské práce. Provozovna - adresa: Strakonická 466/47, Liberec.