Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Prodej: -plexisklo čiré, kouřové, mléčné, barevné-organické sklo AKRYLON. Řezání, ohýbání, lepení na zakázku. Provozovna: -Borovnice 9, 37007 České Budějovice Truhlárna: -výroba nábytku -interierové dveře.

Truhlářství, podlahářství -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Zednictví

Truhlářská. Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - nábytek a interiérové prvky na míru: - kuchyňské linky, kuchyně - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice - židle, stoly - vestavěné skříně - dřevěné schodiště.

Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - koupelnový nábytek Výroba - vestavěné skříně Výroba - schodiště

Výroba - pergoly Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek Výroba - vestavěné skříně

Tesařské práce Truhlářské práce Obchodní činnost - dřevozpracující průmysl Umělecká činnost - dřevozpracující průmysl

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - vestavěné skříně Výroba - atypická historická okna

Truhlářské prácevýroba - nábytek - stoly - židle - vestavěné skříně - schody - zábradlí - kuchyně Truhlářská výroba - kuchyně Truhlářská výroba - nábytek - stoly - židle - vestavěné skříně Truhlářská výroba - schody - zábradlí

Výroba: - truhlářské práce - dveře, schodiště, ploty, vrata, balkóny - nábytek.

Výroba: - dřevařská - kusová, sériová - soustružení dřevěných bytových doplňků - nohy, sloupky, balustry, úchytky - restaurování nábytku.

Práce: -kompletní rekonstrukce budov -novostavby objektů na klíč -půdní vestavby -sádrokartony -provádění fasád všech druhů -zateplování budov -opravy památkových objektů -pokrývačské práce -malířské, natěračské -elektroinstalační -truhlářské -atypické truhlářské výrobky -montáž dřevěných podlah -řezbářské ...

Výroba a prodej Dřevěných briket z tvrdých materiálů: BUK, DUB MERANTI... AKČNÍ CENY! Stavebně truhlářská výroba. Pilařská výroba. Pořez kulatiny ve mzdě do průměru 71 cm Výroba palubek, obrazových a stavebně truhlářských lišt, plotovek.... Čtyřstanné hoblování ve mzdě

Zakázkové truhlářství, výrobky ze dřeva na míru. Nábytek, vrata, dveře, podlahy, zkrátka vše co si budete přát od kvalitního truhlářství za velice příznivé ceny s vysokou kvalitou odvedené práce.

Truhlářství. Práce: -truhlářské -restaurátorské -repliky historických stavebních prvků -výroba nábytku na zakázku-masiv.

Služby: -dodávky staveb na klíč -občanská a bytová výstavba -rekonstrukce a opravy -opravy fasád -stavebně truhlářské práce -přistavení kontejneru a odvoz suti na skládku -práce strojem UNC 061

Práce: - truhlářství - nábytek - bytové doplňky. Služby: - soustružení dřeva.

Truhlářství a čalounictví. Výroba: -židle stoly kuchyně schody dveře -čalouněný nábytek na zakázku -repliky nábytku -matrace -potahování dveří a knoflíků -truhlářská. Oprava a renovace: -čalouněného nábytku. Prodej: -potahové látky a molitany-objednávka.

Výroba, prodej nábytku: -stolařské a truhlářské práce -kuchyně -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně -dětské pokoje -postele, matrace, lamelové rošty -podlahy a dveře.

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Truhlářství. Práce: -truhlářské -repliky dřevěných oken a dveří -výroba vchodových dveří a eurooken -zakázková výroba -nábytek z masivu -opravy historického nábytku.

Truhlářství. Zakázkové truhlářské práce: -stavební a nábytková výroba -interiéry -bytové doplňky -nábytek z lamina a masivu -okna, dveře -obložení stěn a stropů -vestavěné skříně -schodiště včetně výpočtu -zábradlí -kuchyně, kuchyňské linky -pergoly -ploty -barové pulty -verandy a taneční parkety -vše včetně ...

Truhlářství: -zakázková a malosériová výroba, projekce a montáž nábytku.

Truhlářská výroba: -zakázková od návrhu po realizaci -schodiště všech tvarů -interiéry, bytové doplňky -nábytek z přírodního dřeva.