Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Služby: -sklad řeziva -sušárny, sušárna -povrchová úprava v moderní lakovně. Práce s masivním dřevem -stavebně-truhlářská výroba. Vyrábíme: -dřevěná okna -vnitřní dveře -vchodové dveře -repliky historických dveří a vrat -schody.

Truhlářství, zakázková výroba, renovace, restaurování: -stavebně truhlářské výrobky -nábytek -starožitný nábytek Zabýváme se především opravou starožitností, starého nábytku, ale i výrobou nového nábytku na zakázku, včetně vchodových a vnitřních dveří. Také úzce spolupracujeme s čalouníky, proto je samozřejmostí doplnit nábytek ...

Výroba, prodej nábytku. Vyrobíme kuchyně, obývací pokoje, skříně, knihovny, komody, stolky, stoly, dětský nábytek, ostatní zakázková výroba, katr collection. Vyrábíme schody, okna, dveře, další truhlářské výrobky.

FI Truhlářství Truhlářství, výroba, prodej: -skříně, vestavěné skříně a nábytek na míru vyrábíme nejmodernější technologií na CNC stroji Vestavěné skříně na míru, resp. nábytek na míru a vybavením interiéru je naším hlavním výrobním zaměřením.

Společnost Design Compact, s.r.o. se může pochlubit více jak 20letou praxí v oboru výroby individuálního nábytku. Zaměření máme především na interiérovou výrobu, dřevěné obklady a pokládku terasových podlah. Zajistíme vše od 3D návrhu až po samotnou realizaci projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architekty a interiérovými ...

Výroba a montáž schodišť, oken a dveří. Projektování kuchyní, kuchyně, vestavěných skříní, skříně a nábytku, nábytek. Nabídka restaurování nábytku.

Služby: -kompletní účetní poradenství. Práce: -tesařské a truhlářské -realizace staveb (domky, půdní vestavby) -rekonstrukce.

Truhlářství, výroba postelí a nábytku z masivního dřeva

Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky na zakázku - převážně z plošných materiálů, jako je lamino Výroba - vestavěné skříně na zakázku - převážně z plošných materiálů, jako je lamino

-Poskytování technických služeb -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí ...

Truhlářství, truhlářské práce, truhlář, výroba, prodej, nábytek, výroba nábytku z masivu. Výroba na zakázku -kancelář, dveře, dveří, schody, schodiště - pergoly, vrata, dveře, okna, ploty, podhledy, obložení stěn, trámové stropy - veškeré práce se dřevem

Stolařské práce Výroba - kuchyňské linky na míru Zakázková výroba (malosériová) - nábytek - vestavěné skříně

Realizace: - kuchyně - vestavěné skříně - dveře - podlahy - kuchyně.

-Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Služby: Truhlářství podlahářství.

Truhlářství. Výroba, montáž, prodej: -podlahy -kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek a pracovny -dětské pokoje a ložnice -vybavení prodejen, restaurací a hotelů, prodejní a obslužné pulty, výlohy -doplňkový nábytek -schodiště a zábradlí -návrhy interiérů.

Výroba: -kuchyně -dveře -obklady -vestavěné skříně a veškerý interiérový nábytek.

Dřevovýroba, stolařství a truhlářství: -reklamní dárkové zboží -kazety pro dárkové a průmyslové zboží -hračky -soustružené předměty Povrchová úprava dle přání zákazníka. Obaly na víno (dřevěné). Didaktické pomůcky.

Truhlářství, stolařství, podlahářství. Výroba -dřevěná okna (okno, okna) -balkonové dveře v provedení EURO IV 68. Nově i výměna. Pro novostavby i rodinné domy a panelové zástavby.

Práce: -truhlářství. Výroba: -nábytek, zakázková výroba, pokrové stoly a doplňky Materiál lamino

Zakázková výroba schodů a zábradlí. Schody: -půdní -segmentové schody -bočnicové schody -vřetenové schody -celodřevěné schody z masívu -mlynářské schody -venkovní schody -obklady schodišť.

Stolařství: -dveře, vrata -obklady stěn, stropů -menší práce z lamina -pergoly -venkovní nábytek -stoly, skříně -postele z masivu -opravy historického nábydku -výroba historických replik dveří a vrat.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku. Výroba a renovace kuchyní. Výrobky z masivu - dveře, postele a další. Zahradní nábytek - pergoly, přístřešky, altánky, dětské domky...

Zakázková výroba nábytku a interiérů z laminovaných dřevotřískových desek a masivu. Obývací stěny.