Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Zakázkové stolařství: -dveře z masivu - venkovní i interiérové -okna špaletová zdvojená -schody, schodiště -zábradlí -postele -obklady stěn, stropů -dekorační mřížky -dřevěné ploty -kuchyňské linky -opravy a renovace kuchyňského nábytku -vestavěné i volně stojící skříně -stoly pracovní, jídelní i zahradní ...

Stavební a interiérové stolařství. Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba: -dveře vchodové, interiérové (provedení masiv, dýha) -zakázková dřevovýroba -stavebně truhlářská výroba (dveře, okna, schodiště) -stolařské práce z lamina, masivu -výroba atypických kuchyňských linek včetně návrhů (kuchyně, kuchyňské linky) -interiérové a ...

Výroba: -stavebně truhlářská, tesařská.

Stolařství a truhlářství: -výroba nábytku na zakázku -vybavení bytu -restaurační, hotelový, kancelářský a zahradní nábytek.

Stolařství: -formátování materiálu -frézařské práce -zhotovení interiérů. Výroba, prodej: -kuchyňské linky -nábytek koupelnový -vestavěné skříně.

Výroba. Dřevěné schodiště: -schodnicové zadlabané -schodnicové sedlové -bezschodnicové -vřetenové -obklady betonových schodišť Kovové schodiště: -schody, schodiště -interiérové schodnicové, dvounosníkové, vřetenové -exteriérové lomené, vřetenové. Příslušenství: -šprušle dřevěné, dřevo-nerez -sloupce, madla, hlavice -držáky madel ...

Práce: - stolařské, - truhlářské.

Stolařství, truhlářství, výroba, nábytek, nábytku. Kuchyně, kuchyní, kuchyňské linky. Vestavné skříně, vestavěné skříně, skříň. Ložnice. Dětský pokoj, dětské pokoje. Obývací pokoje. Veškerý nábytek je možné realizovat dle vlastních představ a v různých provedeních.

Stolařství. Výroba, prodej: -vnitřní i venkovní dveře z masivu. Dřevovýroba.

Řemeslo: -dřevovýroba -stolařství.

Výroba, truhlářství: - nábytek na zakázku - kancelářský nábytek.

Služby: -sklenářství -stolařství (výroba oken, dveří, schodišť, dřevěných podlah a nábytku z masivu na míru. Pořez dřeva, pila.

Stolařství: -výroba nábytku. Maloobchodní prodej: -zbraně lovecké -zbraně sportovní.

Truhlářství, zakázková výroba: -plotovky interiérové, vchodové -dubové prahy -plotovky, výroba plotovek -dubové prahy, venkovní a vnitřní dveře -ploty a oplocení -plotové dílce -truhlářství -schody, schodiště. Podlahářské práce, pokládka: -dřevěné a plovoucí podlahy.

Služby: -pila -stolařství -doprava -elektromontáže.

Stolařství. Práce: -stolařské.

Výroba, dodávka a montáž: -střešní okna, okno -zakázkové stolařské práce, stolařství -kuchyně, kuchyňské linky -kancelářský nábytek.

Práce: -dřevovýroba -stolařské.

Výroba: -truhlářské práce -stolařské práce

Stolařské, truhlářské práce. Výroba, montáž: -kuchyně -vestavěné skříně -atypické interiéry -podlahy, dveře, okna.

Výroba, prodej: -nábytek: -masiv, smrk, borovice, dub, buk, jasan, javor, jilm -ložnice, postele -schody -opracování dřeva -pergoly -zahradní nábytek. Řemeslo: -stolař -truhlář.