Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Stavební společnost - dodávka a rekonstrukce obchodních staveb - realizace obchodních jednotek na klíč - vypracování architektonických návrhů včetně vizualizací - zajištění kompletní projektové dokumentace - rekonstrukce interiérů staveb - výstavba sádrokartonových příček, podlahy, podhledy, malby - výroba, dodávka a montáž nábytku.

Truhlářství, podlahářství Malířství, natěračství.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku. Internetový obchod, e-shop: - solné produkty z Himáláje a Mrtvého moře - šperky z drahých kamenů a polodrahokamů - výrobky z přírodních produktů, čakrových svící, figurek a přívěsků z polodrahokamů - dárkové a dekorační předměty z polodrahokamů aj.

Truhlářství, podlahářství.

Architektonické návrhy interiérů a kusového nábytku, výroba a prodej: -kancelářský nábytek (provedení dýha i lamino, výroba dle požadavků zákazníka) -obchodní prostory -originální soliterní nábytek (minimální série-záruka jedinečnosti interiéru) -pracovny -vybavení (hotely, restaurace, lékárny, ordinace, obchodní ...

Truhlářství, podlahářství

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

Společnost Design Compact, s.r.o. se může pochlubit více jak 20letou praxí v oboru výroby individuálního nábytku. Zaměření máme především na interiérovou výrobu, dřevěné obklady a pokládku terasových podlah. Zajistíme vše od 3D návrhu až po samotnou realizaci projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architekty a interiérovými ...

Realizace: - kuchyně - vestavěné skříně - dveře - podlahy - kuchyně.

Truhlářství. Výroba, montáž, prodej: -podlahy -kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek a pracovny -dětské pokoje a ložnice -vybavení prodejen, restaurací a hotelů, prodejní a obslužné pulty, výlohy -doplňkový nábytek -schodiště a zábradlí -návrhy interiérů.

Stolařství, truhlářství, truhlářské práce, návrh, dodávky na klíč: -interiéry dle projektu -nábytek do: -obchodů, kanceláří, hotelů, škol -atypický. Výroba, montáž, opravy: -vestavěné nábytkové stěny a příčky -obklady -kastlová, tešaurová okna a dveře. Materiál: -dřevo masiv -lamino -dýha.

Stolařství, truhlářství: -kuchyňské linky, vestavné skříně a ostatní zakázková výroba nábytku z laminovaných, dýhovaných a masivních materiálů -realizace interiérů na klíč -montáže výstavních stánků -sériová dřevovýroba -formátování dílců, olepování nábytkových hran a další stolařské práce.

Truhlářství, podlahářství. Grafický návrh. Zajistíme sklenářské práce, obkladačské práce, vodo instalační práce, elektrikářské práce a další činnosti spojené s vybavováním interiéru.

Stavební firma, stavby na klíč. Stavební činnost: -bytová, občanská výstavba, rekonstrukce a novostavby -půdní vestavby -sádrokartony, suchá výstavba -pozemní a inženýrské stavby -stavební výplně -společnost je certifikována ZELENÁ ÚSPORÁM -zateplování objektů -stolařská výroba.

Truhlářství, stolařství Výroba na zakázku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na míru -interiéry -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytový nábytek -předsíně -odkládací stěny a skříně -šatní skříňky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabiny), vše na míru a na klíč -sauna soukromá i veřejná, ...

Truhlářské práce: - stolařské práce. Výroba nábytku na zakázku. Výroba kuchyní, vestavěných skříní, ložnic, obýváků, detských pokojů, koupelen, kanceláří.

Truhlářství, podlahářství -zakázkový nábytek -nábyek na míru, veškeré vnitřní vybavení domů, bytů, kanceláří, restaurací, obchodů atd.

Stolařství. Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -obývací stěny -HIFI stolky -skříně -ripstoly -vybavení obchodů. Podlahy: -laminátové -dřevěné -korkové -linoleum, marmoleum, PVC.

Truhlářství, truhlář- výroba atypického nábytku z dýhy, masivu, lamina i MDF do bytových i komerčních interiérů. Vestavěné skříně.

Stolařství, stolařské práce, truhlář. Výroba: -nábytek -sklápěcí postele -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -dětské, studentské pokoje -kancelářský nábytek -dětské postýlky -kolíbky -věšákové stěny -toaletní stolky -poličky.

Návrh, výroba, montáž: -kuchyňské linky včetně instalace a prodej elektrických spotřebičů všech značek -nábytek: -dětský, ložnice, obývací stěny -interiéry na klíč -stoly a židle, sety -vybavení obchodů a restaurací: -prodejní a barové pulty -vitríny, výlohy včetně osvětlení -vybavení penzionů a hotelů, kanceláří: -recepce, ...

Truhlářství. Pokládání parketových a plovoucích podlah, repasování parketových podlah, montáž nábytku, pergoly, přístřešky.

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej, montáž: -dveře, okna, nábytek, schodiště -nábytek na zakázku -interiérové i venkovní obklady stěn, stropů, podlah -stavby příček a podkroví -prodej materiálu -ploty, pergoly -zahradní domky, altány -kuchyňské linky -vestavěné skříně.

Truhlářství, stolařství, výroba: -kuchyně -nábytek -obkládání (obložení) stěn na míru.