Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Výroba: -kuchyně -dveře -obklady -vestavěné skříně a veškerý interiérový nábytek.

Dřevovýroba, stolařství a truhlářství: -reklamní dárkové zboží -kazety pro dárkové a průmyslové zboží -hračky -soustružené předměty Povrchová úprava dle přání zákazníka. Obaly na víno (dřevěné). Didaktické pomůcky.

Truhlářství, stolařství, podlahářství. Výroba -dřevěná okna (okno, okna) -balkonové dveře v provedení EURO IV 68. Nově i výměna. Pro novostavby i rodinné domy a panelové zástavby.

Zakázková výroba schodů a zábradlí. Schody: -půdní -segmentové schody -bočnicové schody -vřetenové schody -celodřevěné schody z masívu -mlynářské schody -venkovní schody -obklady schodišť.

Stolařství: -dveře, vrata -obklady stěn, stropů -menší práce z lamina -pergoly -venkovní nábytek -stoly, skříně -postele z masivu -opravy historického nábydku -výroba historických replik dveří a vrat.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku. Výroba a renovace kuchyní. Výrobky z masivu - dveře, postele a další. Zahradní nábytek - pergoly, přístřešky, altánky, dětské domky...

Zakázková výroba nábytku a interiérů z laminovaných dřevotřískových desek a masivu. Obývací stěny.

Zakázková výroba interierového nábytku. Vyměříme a zpracujeme grafický 3D návrh a cenovou kalkulaci a následně vyrobíme originální nábytek dle přání klienta. Výroba nábytku do: -kuchyně -obývacího pokoje -ložnice -dětského pokoje -kanceláře -baru. Výroba vestavěných skříní na míru.

Truhlářské práce. Výroba: -obývací stěny -skříně -rustikální nábytek -kuchyňské linky -interiéry vinoték a sklepů -schodiště

Truhlářství - výroba, prodej. Naše výrobky: - dřevěné a papírové nosiče lahví, láhev na víno, vína, alkohol - nosič na jednu, dvě a více lahví - vinařské kazety na víno, alkohol Polystyrénový obal na víno, polystyrénové obaly vhodné pro tepelné i mechanické zabezpečení vína při dopravě v láhvích nebo při zasílání, přepravě PŘEPRAVNÍ - ...

Truhlářství, podlahářství: - montáž nábytku, pergol - nábytkářské práce - podlahářské práce.

Zpracování skla. Pletení skleněného vlákna, polyamidu, čediče a možné kombinace těchto materiálů. Výroba: - skleněný úplet - využití při výrobě kompozitních materiálů a k laminátování. Truhlářství, truhlářské práce. Montáže nábytku a kuchyní.

Výroba nábytku. Truhlářství, podlahářství.

Truhlářské práce, truhlářství. Výroba a montáž - vnitřní i vchodové vrata - pergoly - altány - kuchyňský nábytek - nábytek (vestavěné skříně, ložnice, dětské pokoje, ...) - zahradní nábytek E-shop: - dětské kolébky - zahradní nábytek

Truhlářství Veselý Truhlářství zakázková výroba, prodej nábytku a bytových doplňků: -kuchyňská linka, kuchyňské linky -obývací stěny, stěna -ložnice-letiště -dětské pokoje, dětský pokoj -nábytek, stoly, stůl, skříně, skříň -židle, stoly, postele

Truhlářství, podlahářství Zednictví

Truhlářské práce Výroba - nábytek (stoly, židle, lavice, ...) - dveře (vchodové, interiérové a posuvné) - schody - schodiště (samonosné a celodřevěné).

Truhlářské práce, truhlářství. Výroba - kuchyně - okna - vchodové a interiérové dveře - nábytek - kuchyně.

Výroba, prodej: -třívrstvá lepená deska z masivu -biodeska, biodesky, spárovka, spárovky -nábytková dvířka z třívrstvé lepené desky -dveře z třívrstvé lepené desky. Interiéry: -zákaznická výroba -schodiště -kuchyně a jídelny -koupelny, předsíně -obývací a dětské pokoje, pracovny -vestavné skříně -ostatní interiéry.

Návrh, realizace, montáž: -zakázkové interiéry. -zakázkový interiér dle našich i dodaných návrhů. Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek (nábytku) -kuchyně, obývací a dětské pokoje, jídelní stoly, (stůl, ) ložnice, předsíňové sestavy, ložnice, šatny (šatna), kancelářský nábytek.

Truhlářství, restaurování starožitností: -oprava, restaurování starožitností a veškerého starého nábytku -výroba atypických bytových doplňků -návrh, výroba a montáž zahradních staveb, altánků, pergol, plotů a veškerá realizace zahrad -montáž obkladů, podhledů, dřevěných podlah-podlahářství -opravy, nátěry a údržba ...

Výroba nábytku, prodej: -kuchyňské linky ve standardním i nadstandardním provedení včetně dodávky elektrospotřebičů -renovaci kuchyňských linek (výměna pracovních desek, dvířek, dřezů, ...) -nábytek do jídelen (příborníky, stoly, ...) -předsíňové sestavy, vestavné a šatní skříně -obývací stěny, ložnice, dětský nábytek -kancelářský ...

Výroba, prodej: -norma EN 131-2 -žebříky -štafle -dřevěné žebříky (dřevěných žebříků) -dřevěné štafle (štaflí) -jednostranné (opěrné) žebříky -štafle - schůdky -PVC patky na žebříky -reklamní předměty -hoblíček, paletka -koza, koza -řezivo -doplňky - panty, prodloužení, PVC patky, kovové nájezdy.