Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: -kancelářský, koupelnový a zahradní nábytek -vestavěné a šatnové skříně s posuvnými dveřmi -kuchyně, kuchyňské linky -ložnice -zimní zahrady -pergoly -bary a světelné rampy -prodejní pulty a regály -dveře vchodové, interiérové a posuvné -vrata i s možností dálkového ovládání -schody -palivové ...

Výroba a prodej nábytku. Kuchyňský nábytek, stoly, židle.

Práce: -stolařství -truhlářství. Výroba: -nábytek.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - stoly - bytový nábytek.

Výroba atypický zakázkový dřevěný nábytek. Zaměření, návrh projektu, interiéry na klíč: -veškerý nábytek do bytů i rodinných domů, vstupní haly, předsíně, šatny, ¨kuchyňské linky, obývací a dětské pokoje, ložnice i zahradní nábytek -zařizujeme restaurační, obchodní provozy, hotely, kanceláře, reprezentační prostory, zdravotnická ...

Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství.

Výroba, prodej a montáž: -nábytek na zakázku, kancelářský nábytek -vybavení interiérů -kuchyně, ložnice, obývací pokoje -dětský nábytek, vestavěné skříně. Stolařství (stolář), trulářství.

Truhlářství, podlahářství. Pokládky a renovace parket, plovoucích podlah.

Zakázková výroba interiérového nábytku jako jsou kuchyně, jídelny, ložnice, pracovny, obývací pokoje, dětské pokoje, vestavné skříně, obložkové dveře, ale i exteriérů jako pergoly, přístřešky, zahradní nábytek a další. Truhlářství.

Práce: -stolařství -truhlářství

Truhlářství, zakázková výroba, prodej: -ložnice -skříně -obývací stěny -kuchyně, dětské pokoje.

Zakázková výroba nábytku (nábytek): -kuchyňský nábytek-kuchyně (kuchyní) -bytový nábytek, interiéry -obývací pokoje -dětské pokoje -ložnice -interiérové dveře -schodiště (z lamina, masiva).

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -kuchyňský nábytek, kuchyně, kuchyní -interiéry na klíč -obývací pokoje -dětské, studentské pokoje.

Výroba, prodej, montáž: -nábytek, nábytku na zakázku.

Velkoobchod, velkosklad, výroba: -výroba nábytku -vestavné skříně (kování k výrobě vestavných skříní) -kuchyně -nábytkářské polotovary -dřevoplošné materiály -dřevotřískové desky laminované -pracovní desky, MDF*, hrany -překližky -nábytkové kování, závěsy -parapet a podlaha -prodej výrobků KRONOSPAN-Jihlava. -kompletní program WOODEGO ...

Stolařství Němec. Výroba a prodej: -kancelářský nábytek -lékárna, lékárny - ordinace -hotelový nábytek -restaurace -vybavení prodejen a barů -zakázkové kuchyně -dětské pokoje -zádveřové sestavy -veškerý nábytek. Materiály: -laminované desky olepené hranou ABS -podýhované dřevotřísky -MDF desky -masiv. Prodej: -kuchyňské ...

Truhlářské práce. Zakázková výroba nábytku, především vestavěných skříní a kuchyňských linek.

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky (včetně spotřebičů) -ložnice -schody -předsíně -dětské pokoje -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -interiérové dveře (včetně zárubně) -vyměření, cenový návrh, montáž, doprava zdarma -poradenství s architektem -interiérové dveře+zárubně -rekonstrukce nábytku.

Zakázková výroba a montáž nábytku: -kuchyňské linky -dětské, obývací pokoje -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložní postele -zakázkový A-Typ nábytek -řezání LTD a olep ABS hranami.

Truhlářství, tesařství -truhlářské práce -tesařské práce

Výroba nábytku na zakázku z lamina: -stolařské a truhlářské práce -výroba kuchyní -obývací stěny -ložnice -postele -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -interiéry.

Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů. Výroba nábytku, kuchyňských linek, obývacích stěn a dalších.

Truhlářské práce Výroba kuchyňského nábytku, koupelnového nábytku, obývací pokoje, dětské pokoje, ložnice.