Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Kuchyně a interiéry Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kanceláře - koupelnový nábytek - nábytek do škol a školek .... - prodej elektrospotřebičů - komplexní rekonstrukce interierů bytů a domů ( podlahy, dveře, zednické, malířské, elektrikářské práce a sádrokarton)

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Pronájem a půjčování věcí movitých

Truhlářské, stolařské práce. Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - postele - komody - zahradní domky - pergoly.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Petr Kováč provádí: - montáže nábytku - obklady stěn - pokládka laminátových, dřevěných podlah.

Truhlářství. Výroba, prodej: - výroba na zakázku - nábytek z masivu i lamina - kuchyňské linky - dětský nábytek - dveře, postele, vestané skříně, stoly - altány, pergoly, přístřešky - boudy pro psa, dřevěné ploty, schody, zábradlí - dekorace.

Výroba, dřevovýroba, stolařství: - kuchyňské linky - i návrhy a montáže - kancelářský nábytek - interiéry - vestavěný nábytek, skříně - dětské pokoje - solitérní nábytek.

Stavební truhlářství Výroba - kuchyně truhlářské práce Výroba (truhlářské práce) - nábytek - obývací stěny

Stolařství. Výroba: - nábytek - schodiště - dveře - postele - zahradní nábytek.

Stolařství. Výroba: -kuchyně - skříně - dveře - zábradlí - schodiště - nábytek a interiéry na míru.

Bc. Jan Boček je truhlářská společnost, která provozuje eshop. Na internetový obchod dává do nabídky své vlastnoručně vyráběné zboží ze dřeva. Např. bedýnky, houpačky, kryty na studny, dřevníky či zahradní nábytek.

Veřejné osvětlení: - tel.: 553759118, p. Baroň Jaromír - havarijní služba: - tel.: 606710419 - vytyčení trasy kabelů - zprovoznění nesvítících svítidel - oprava výbojkových svítidel v obcích a podnicích - montáž reklamních tabulí. Údržba: - tel.: 553759116, p. Hrdina Vladimír - výroba odpadních košů a váz na mobilní zeleň z ...

Návrh a realizace dřevěných, laminátových a dýhovaných interiéru i exteriéru. Zakázková výroba nábytku včetně návrhu projektu.

Salon krásy. Vše pro krásné vlasy, pleť a tělo, doplňky jako šperky, nástroje na vlasy a hedvábné zboží.

Zakázková výroba kuchyní s dlouholetou tradicí v Opavě, Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji. Provedeme zaměření, vypracujeme návrh. Vyměření nábytku s 3D projektem provádíme zdarma. Zajistíme kvalitní výrobu a montáž i bezplatný servis. Pracujeme vždy s kvalitními materiály a s kováním, které lze sehnat na trhu. Výroba ...

Stolařství. Truhlářská výroba. Výroba: - dřevěná okna, eurookna - dřevěné dveře - balkónová okna, balkónové dveře - vchodové dveře.

Výroba, prodej: - nábytek ze smrkového dřeva - jednopostele, dvoupostele - rošty do postelí - psací stoly - vybavení hotelů, penzionů. Práce: - stolařské, truhlářské.

Stolárna: - dřevěné obaly (přepravní) - zámořské balení - atypické palety - stolařské a truhlářské práce. Stará jizba: - prodej: - zahradní nábytek, domky - masivní nábytek - dekorace - záclony, ubrusy, keramika. Prodej řeziva - Štítina.

Návrh, výroba, stavba, montáž: - dřevěné oblouky (obloukové segmenty) - garážová stání - přístřešky vstupních dveří (dřevěný obloukový přístřešek) - zahradní mosty, pergoly, altány. Truhlářské práce. Zemní vruty: - výhradní zástupce pro Čr Krinner CZ - velkoobchod, maloobchod, poradenství, projekty, odborná montáž - moderní ...

Stolařství, zakázková výroba: - kuchyně - nábytek.

Pila-pilařská výroba. Prodej, řezání: - stavební řezivo - dřevo - desky - hranoly - fošny - prkna - palubky - střešní latě. Stolařství, truhlářství: - nábytek - interiéry - schodiště - pergoly.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.