Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Stolárna, truhlárna. Výroba: - nábytek z masivu - pergoly, altány - zahradní nábytek - postele - skříně - kuchyňské linky - koupelnový nábytek.

Truhlářství, výroba - chovatelská zařízení.

Výroba, truhlářství: - lakovaný nábytek - lakování výrobků z dýhovaných materiálů, MDF.

Stolařské práce. Výroba: - nábytek.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - dveře

Stolařství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně

Truhlářství, výroba: - kuchyně - dětské pokoje - dveře - vestavěné skříně

Truhlářství. Výroba: pergoly, schoditě, kuch.linky, dýhovaný nábytek, dětské pokoje, dveře, zárubně, půdní vestavby, přístřešky, školní a kancelářský nábytek, dřevěné podlahy, vše na míru

Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: - nábytek.

Truhlářství. Prodej: - palubky - střešní latě - OSB desky - lišty.

Truhlářské, podlahářské práce.

Truhlářské práce. Výroba: - bytový nábytek - školní nábytek - dřeněmé dveře.

Specialista na výrobu stolů. Stoly: - jídelní - konferenční - restaurační - kancelářské - počítačové. Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně - dětské pokoje - předsíňové stěny - ložnice - válendy - obývací stěny - botníky - kancelářský a školní nábytek.

Výroba: - nábytek na míru - školní nábytek, vybavení učeben, kabinetů, sboroven - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné (vestavné) skříně - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice. Truhlářské práce. Sídlo firmy: - Údolní 236/7, Darkovice.

Stolařství, truhlářství.

Truhlářství, podlahářství

Truhlářské, stolařské práce.

Výroba nábytku na zakázku: - specializace na dýhované kuchyně. Vysokotlaké tvarové dýhování polotovarů, dýhované výplně. Výroba: - foliovaná kuchyňská dvířka. - obložky a ostění - výplně a lišty na kuchyňská dvířka - výplně interiérových dveří - lišty k výplním. Tvarované dýhování polotovarů. Vysokotlaké tvarové dýhování.

Výroba - pergoly Truhlářské práce na míru Renovace - starožitný nábytek Výroba - interiéry - zakázkový nábytek - vestavěné skříně, šatny, komody - stylový i rustikální nábytek - dětské a studentské pokoje - dveře - schodiště

Stavba: - malířské, natěračské a sádrokartonářské práce - zednické práce - rekonstrukce bytů a domů - terenní úpravy. Elektromontážní práce: - opravy revize elektra - domovní a bytové instalace. Truhlářské a stolařské práce: - výroba nábytku, pasivní postele. - dřevěné bednění.

Výroba: - stoly ze dřeva - dveře, schodiště - zahradní stavby - altány, pergoly - garážové stání - tesařské práce - dřevostavby.