Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - výrobky z masivu.

Výroba, stolařské práce: - schodiště - nábytek z masívu i laminátu - kuchyně - postele - dětské pokoje - vestavěné skříně - stoly - pergoly.

Stolařství. Výroba, prodej, montáž: - dřevěná okna a dveře. Práce: - stolařské - truhlářské.

Truhlářství. Výroba: - nábytek - schody - dveře - pergoly, ploty - zahradní nábytek - kuchyně.

Dodávky, montáž: - dřevěné venkovní terasy z tropických dřevin a spékaného (thermo) dřeva - dřevěné venkovní obklady a podlahy. Výroba, montáž: - nábytek - zakázkové kuchyně - atypické dveře vnitřní, posuvné stěny, okna a dveře vstupní v euro profilu - vestavné skříně - dětské pokoje, postele a věšákové stěny - dřevěné schodiště ...

Dřevařské závody. Truhlářství. Výroba: - okna - balkónová - dveře - vnitřní - vchodové - dýhované - fóliované - kazetové - palubkové - garážová vrata - dveře s olověnou vložkou - protikhlukové dveře.

Truhlářství, podlahářství. Výroba stavebně truhlářská.

Výroba, prodej: - nábytek - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - nábytek na míru.

Stavební firma: - truhlářství - zámečnictví - elektro - tesařství - malířství, natěračství - montáž sádrokartónových konstrukcí - montáž plovoucích podlah - provádění dlažeb.

Stavební a nábytkové truhlářství. Tesařská a stolařská výroba. Výroba: - nábytek - dveře - schodiště - zahradní altány - bytové a nebytové doplňky pro rodinné domy, byty, obchody, restaurace. Maloobchod, prodej: - dřevoprodej - potřeby pro stolaře (kování, zámky, vruty, hmoždinky, šrouby, matice).

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek - pergoly - dveře.

Truhlářské práce.

Stolařské a truhlářské práce. Výroba: - nábytek - dveře - zárubně.

Výroba, prodej: - eurookna, dveře - nábytek - schody.

Truhlářství. Stolařství.

Práce: - lakýrnické - natěračské - stolařské - zednické.

Stolařství, výroba: - dřevěný nábytek.

Výroba - dřevostavby Truhlářstvízakázková výroba - vybavení hotelů Zakázková truhlářská výroba - vybavení hotelů Půjčovna - lešení Dodávka - vchodové dveře Dodávka - schodiště Pokládka - plovoucí podlahy

Truhlářské a stolařské práce

Zakázková výroba nábytku na míru dle přání zákazníka Zakázková výroba nábytku na míru dle přání zákazníka

Výroba truhlářská,stolařská. Kompletace nábytku, opravy nábytku. Provozovna: - Stěbořice-Nový Dvůr, PSČ 747 07.

- - truhlářstvístavebně truhlářská výroba - okna - dveře Stavebně truhlářská výroba - okna - dveře