Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Dušan Mojžíš se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a zakázkovou výrobu nábytku.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

Pavel Hladík se zaměřuje na zakázkovou výrobu originálního nábytku z kvalitních materiálů, zákazníkům připravuje vizualizace a poskytuje poradenství.

Radek Tlustoš pracuje v oborech truhlářství a podlahářství, vyrábí nábytek na zakázku.

Ing. Lukáš Novotný se zaměřuje na návrh a výrobu nábytku, poradenství při volbě materiálu, konzultace při výběru dřezů a baterií a mnoho dalšího.

David Kubík se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového i exteriérového nábytku dle přání zákazníka.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Jiří Mach se zaměřuje na výrobu dřevěných postelí, oken, dveří, schodišť, kuchyní a mnoho dalšího.

Jiří Brabec se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku v privátních i veřejných prostorech, renovaci schodišť a na čalouněný nábytek

Truhlářství Sněžné s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivního dřeva, společnost vyrábí dveře, okna, obklady, postele, schody a mnoho dalšího.

Truhlářství Körber s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivu pro jednotlivce i firmy. Vyrábí dveře, zárubně, postele, židle, stoly, zahradní nábytek a mnoho dalšího.

Tomáš Simonides provozuje truhlářskou dílnu a vyrábí nábytek na míru pro zákazníky i firmy. Společně s výrobou poskytují i služby montáže, oprav nábytku a výrobu a montáž zahradních konstrukcí a nábytku.

Miroslav Peichl se zaměřuje na výrobu nábytku, truhlářské a podlahářské práce.

Valter Střecha se zaměřuje na zakázkovou výrobu a restaurování nábytku a na další truhlářské práce.

Služby: -projekční činnost stavební -dodávka kompletní stavby -dodávka kompletní interiéry -urbanistické a architektonické studie -návrhy -projektové práce. Truhlářská výroba: -interiéry. Vybavení: -velkokuchyně -restaurace -potravinářské prodejny -potravinářské výrobny.

Nabízíme: -příjemné posezení v nekuřácké hospůdce -salónek pro pořádání vašich rodinných oslav do kapacity 30 osob -nápoje -teplé domácí speciality, zmrzlinové poháry -letní posezení na zahradě s koutkem pro děti -stálá výstava grafiky a fotografií žďárských výtvarníků, letecké pohledy na blízké okolí -stálá výstava výrobků lidové ...

Služby: -čalounické. Zakázková výroba: -nábytek.

Výroba špaletová, kastlová, zdvojená okna -euro 68 -exteriérové, interiérové dveře -kuchyňské linky -nábytek -truhlářská výroba -truhlářství

Michal Landa se zaměřuje na truhlářské práce, výrobu kuchyňských linek a vestavěných skříní.

Jindřich Sádovský se zaměřuje na výrobu nábytku, doplňků, dřevěných soch a obrazů.

JLS Construct, s.r.o. se zaměřuje na projekční a stavební činnost, zámečnické, klempířské, truhlářské a úklidové práce,

Prodej: -výhradní zastopení SAPELI -dveře, zárubně -schodiště - montáž, zprostředkování -podlahy.

Truhlářské práce, výroba - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek do bytů i kanceláří - interiéry -dětské pokoje -obývací stěny.