Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

Tesařské práce Truhlářské práce

Drobné truhlářské práce Opravy - stylový nábytek

Truhlářské práce

Práce: -tuhlářství -kuchyně -okna, okno -dveře -schody -postele -skříně -zakázková výroba.

Truhlářství. Výroba: -nábytek -bytové doplňky -okna, dveře -obložení do chat, chalup -vybavení obchodů, restaurací. Truhlářské práce dle přání.

Výroba: - truhlářství Oprava: - dveře - domovní. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby. Dodávka, montáž: - střešní okna Bramac.

Výroba: -dřevěné obaly, palety -výrobky ze dřeva. Výroba a montáž: -dřevěné obklady. Dřevovýroba. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Elektroinstalace. Stavební zámečnictví a stavebně truhlářské práce. Instalatérské práce. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku z masivu i lamina, atypická výroba, sériová výroba pro vybavení penzionů a ubytoven: - kuchyňské linky - dveře - schodiště - pokoje - postele - stylový nábytek - sektorový nábytek.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -obývací stěny -schodiště -pergoly -nábytek ad.

Truhlářství Výroba - nábytek Prodej - sportovní potřeby Výroba - sportovní potřeby

Obráběčství -nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, mimo obory vyhrazené živ. zákonem Truhlářství, podlahářství

Hostinská činnost Truhlářství, podlahářství

Výroba: -dveře -okna -nábytek na zakázku -bytové doplňky -obklady. Montáž podlah. Zakázková výroba, dřevovýroba, prodej: -nábytek, nábytku z masivu a lamina: -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -kancelářský -kuchyně -postele -skříně -police, poličky. Privat:Tyršova 731 Nové Město n. M.

Tesařské práce Truhlářské práce

Truhlářské práce Výroba - nábytek z masivu Výroba - okna - dveře Výroba - schody Obkladačské práce

Truhlářské prácevýroba - okna - dveře - plovoucí a dřevěné podlahy - zakázkový masivní nábytek Výroba - zakázkové interiéry Výroba - zakázkový masivní nábytek Výroba - plovoucí, laminátové a dřevěné podlahy Výroba - špaletová a kastlová okna - dýhované a masívní dveře i ...

Výroba: -nábytek bytový, zahradní -okna, eurookna -vnitřní a vnější dvere -truhlářské práce.

Kuchyňské studio: -3D projekty na Váš e-mail zdarma -kuchyně sektorové i na míru -nábytek, vestavěné skříně prodej i výroba