Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Drobné truhlářské práce Opravy - stylový nábytek

Truhlářské práce

Práce: -tuhlářství -kuchyně -okna, okno -dveře -schody -postele -skříně -zakázková výroba.

Truhlářství. Výroba: -nábytek -bytové doplňky -okna, dveře -obložení do chat, chalup -vybavení obchodů, restaurací. Truhlářské práce dle přání.

Výroba: - truhlářství Oprava: - dveře - domovní. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby. Dodávka, montáž: - střešní okna Bramac.

Výroba: -dřevěné obaly, palety -výrobky ze dřeva. Výroba a montáž: -dřevěné obklady. Dřevovýroba. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Elektroinstalace. Stavební zámečnictví a stavebně truhlářské práce. Instalatérské práce. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku z masivu i lamina, atypická výroba, sériová výroba pro vybavení penzionů a ubytoven: - kuchyňské linky - dveře - schodiště - pokoje - postele - stylový nábytek - sektorový nábytek.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě Truhlářství, podlahářství

Činnost: - truhlářské práce - kovářské a zámečnické práce

-Specializovaný maloobchod -Dokončovací stavební práce

Výroba typického i atypického nábytku ( postele, skříně, komody, stoly, kuchyně, vestavěné skříně, veškerý bytový nábytek atd - z masivního dřeva, lamina, dýhy a voštiny ). Výroba dle přání a požadavků zákazníka po celé ČR. Ceny přímo od výrobce, bez prodejního rabatu. Naše firma má tradici již od r.1928. Otevírací doba dle tel.domluvy ( kdykoliv ...