Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Truhlářství.Tesařství.podlahářství.pokrývačství Výroba, výroba na zakázku: -kancelářský nábytek na zakázku -interiéry restaurace, hotely, kavárny, prodejny, ordinace -bytové zařízení (válendy, dvojlůžka, obývací stěny, ložnice, dětské pokoje, kuchyně, předsíně) Veškeré tesařské práce. Pro členy JMS sleva na zakázku. Certifikovaný ...

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky včetně spotřebičů -interiérový nábytek lamino-masiv -kompletní dodávka interiérů na klíč -dveře, schodiště (i vyřezávané a soustružené) -repliky historického nábytku. Renovace, oprava: -kuchyňské linky, interiéry karavanů.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů Truhlářství, podlahářství

D3F Interiér s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní, schodišť a dalšího interiérového nábytku.

TRUHLMARK s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní a dalšího nábytku.

Truhlářství Zajíček s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu a montáž kuchyní a vestavěných skříní.

Výroba: -stavebně truhlářská -tesařská Farma -rostlinná a živočišná výroba

Truhlářství Truhlářské práce, výroba: - dřevěný nábytek - zakázková výroba - truhlářské komponenty - včelařské vybavení.

BRYPA spol. s r.o. se zabývá činností v oblasti truhlářské výroby na zakázku. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu kuchyní na míru, nábytku do bytů, kanceláří i restaurací. Současně nabízíme např. také výrobu schodišť, oken, dveří a nebo venkovního nábytku. Působíme nejen v okrese Jihlava, ale v případě požadavku také v ...

Pavel Hartman provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, kancelářského nábytku, vestavěných skříní a nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Truhlářství Körber s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivu pro jednotlivce i firmy. Vyrábí dveře, zárubně, postele, židle, stoly, zahradní nábytek a mnoho dalšího.

Miroslav Peichl se zaměřuje na výrobu nábytku, truhlářské a podlahářské práce.

Valter Střecha se zaměřuje na zakázkovou výrobu a restaurování nábytku a na další truhlářské práce.

Michal Landa se zaměřuje na truhlářské práce, výrobu kuchyňských linek a vestavěných skříní.

JLS Construct, s.r.o. se zaměřuje na projekční a stavební činnost, zámečnické, klempířské, truhlářské a úklidové práce,

Prodej: -výhradní zastopení SAPELI -dveře, zárubně -schodiště - montáž, zprostředkování -podlahy.

Truhlářské práce, výroba - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek do bytů i kanceláří - interiéry -dětské pokoje -obývací stěny.

Kuchyňské & interiérové studio. Truhlářství, výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - nábytek na míru.

Truhlářství. Truhlářské práce.

Výroba, prodej: -koupelnové studio -kuchyňské studio -kuchyně na míru -3D návhry -vestavěné skříně Prodej: -koupelnového vybavení -obklady, dlažby -sanita Výroba, montáž: -kuchyňská linka včetně spotřebičů -rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Truhlářství Šlajs se zaměřuje na zakázkovou výrobu vestavěných skříní, kuchyňských linek, postelí, schodišť a mnoho dalšího. Ke své výrobě využívá CNC stroje.

Výroba, práce: -truhlářství, truhlářská -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -dětský nábytek.

Truhlářství Přibyl & Bukvaj Výroba: -nábytek -dveře, okna -okenice -podlahy, schody.