Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Výroba, prodej: -dřevěná okna, eurookna -dveře: -venkovní, vnitřní -vrata.

Výroba, prodej: - náhradní díly na historská vozidla - repliky historických vozidel ze dřeva - pažby. Práce: - truhlářské.

Truhlářství. Oprava, restaurování: - starožitný nábytek.

Truhlářství, truhlářská výroba: -interiérový nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývákové stěny -ložnice -pro obchody.

Sádrokartonové systémy: -příčky -kompletní SDK systém Montáž: - plovoucí podlahy - obložkové dveře, pergoly, přístřešky. Práce: -malířské, tapetářské, pokrývačské, tesařské -podkroví -podhledy.

Truhlářství: - nábytek na zakázku.

Truhlářství. Výroba: -truhlářská.

Tesařství. Výroba a montáž: -zahradních altánů a pergol -střešních konstrukcí -dřevěných schodišť.

Práce: -tesařské -truhlářstké.

Stolárna. Stolařské práce. Výroba: -dveře -kuchyňské linky -vestavěné skříně -nábytek. Prodej: -obkladový a dekorativní kámen.

Truhlářství. Práce: -truhlářské.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské -materiál lamino velkoplošné. Zakázková výroba: -bytový nábytek: -kuchyně -obývací pokoje, stěny -ložnice -dětské a studentské pokoje.

Výroba: -pro vinaře-stojany a krabičky na víno -gastro nábytek a doplňky -kuchyňské linky -balkony -interiéry -nábytek -pergoly -schody -dveře. Provozovna: Pod lipami - Uherský Ostroh

Stolařství. Atypická stolařská výroba na zakázku: - nábytek-kancelářský, kuchyňský, studentský, koupelnový - nábytek z masivu - vestavěné skříně, šatní stěny (šatníky) - vchodové dveře, dveře do interiérů - zahradní pergoly a nábytek - dřevěné ploty a obklady - dřevěné schody samonosné - dřevěné stupně pro schody na beton nebo ...

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Výroba: -nábytek: -interiérový: -bytový: -ložnice, dětské pokoje, obývací stěny, postele, stoly, kuchyňské linky -kancelářský -zahradní -ploty -okna a dveře.

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce : - stolař - truhlář.

Truhlářství. Práce: -truhlářské. Montáž, demontáž: -výstavní stánky.

Kuchyňské studio. Výroba: - kuchyňské linky - kuchyně na míru - vestavné skříně . Prodej: - elektrospotřebiče.

Výroba, práce, řemeslo: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky, obývací stěny, dětské pokoje, předsíňové sestavy, bytové doplňky, skříně, police, dřezové desky bytové doplňky - stolař - truhlář.