Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Stolařství, stolařská výroba. Zakázková výroba, návrhy: -interiérový nábytek z masivu: -ložnice, kuchyně -zahradní nábytek -dřevěná schodiště -dveře.

Stavební firma. Provádění: -stavební práce všeho druhu. Projekce: -stavební. Návrhy: -interiéry. Výroba a montáž: -zakázkové interiéry. Dřevovýroba, výroba: -dveře -schodiště -nábytek.

STOLAŘSKÉ a TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE. Návrh, výroba, prodej, doprava, montáž: -vybavení interiérů na klíč -nábytek: -koupelnový -kancelářský -kuchyňské linky -dětský, studentský -vestavěné skříně -předsíňové stěny, botníky. Prodej: -koberce -zdravotní matrace.

Přerušení provozování živnosti do 29.10.2030. Vyšívání. Práce: -truhlářské -podlahářské.

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2020. Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství -bednářské, bednářství. Dřevovýroba, výroba: -dřevěný nábytek lamino, masiv: -obývací pokoje, stěny -ložnice -dětské a studenstké pokoje -kuchyně -předsíňové sestavy, předsíně -postele -police, poličky -stoly, ...

Maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku z masivu. Maloobchod, prodej: -výrobky: -masivní dřevo-smrk -postele, prádelníky -botníky, psací stoly -stoličky, štokrlata, police -komody -samostatné nábytkové díly -vhodné k vybavení pro: -motely -penziony -chaty -byty -dětské pokoje.

Truhlářství, stolařství. Práce: -truhlářské, stolařské. Výroba: -nábytku (nábytek): -obýváky, obývací stěny -ložnice -dětské a studentské pokoje -předsíně -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně -skříně, skříňky -stoly, stolky -postele -botníky -police, poličky -atd.

Montáž: - sádrokartonové příčky, - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy - koberce - stropní podhledy (sádrokarton, palubky) včetně termo a hydroizolace - speciální dveřní a přídavné zámky Výroba a montáž: - mříže a ploty.

Renovace dveří a zárubní metodou Portas. Renovace schodů a schodišť systemem Topstep a Portas. Stropní podhledy. Renovace a výroba kuchyní a vestavěné skříně. Dveře Porta Doors od interiérové, bezpečnostní, vchodové, venkovní

Zakázková výroba, stolařství, prodej: -dřevěný nábytek: -bytový včetně sedacího čalouněného, do interiérů, hotelový, kancelářský. Rekonstrukce, realizace: -vybavení nábytku interiérů: -kanceláře, hotely, banky, úřady, obchody, byty. Práce: -truhlářské, zakázkové truhlářství: -dřevěné okna, dveře, balkóny, přepážky, ...

Stolařství. Výroba, renovace, zakázková výroba: - nábytek - schody - kuchyně - okna - dveře - ložnice.

Profesionální kutil. Hodinový manžel. Práce: -drobné opravy, instalace, montáže v domácnosti: -sestavení nábytku -zapojení spotřebičů apod.. Výroba: -z kovu - kovovýroba -ze dřeva - dřevovýroba.

Práce: - truhlářství. Výroba, distribuce: - nábytek z masivního dřeva - botníky - věšákové stěny - police.

Truhlářství, truhlář. Výroba, návrh: -nábytek -kuchyně -vestavěné skříně -obývací pokoje -ložnice.

Práce: -truhlářské, truhlářství -podlahářské, podlahářství.

Truhlářství, stolařství. Práce: -truhlářské. Výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -bytové doplňky.

Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, podlahářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Výroba, stolařství: - zakázková výroba kuchyní na míru - kování s doživotní zárukou - výběr z několika desítek druhů kuchyňských linek - návrh na PC - vestavěné spotřebiče ARISTON, AEG, BAUMATIC, FAGOR, GORENJE, BOSCH, ELECTROLUX, MORA .