Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Nabízím služby hodinového manžela nejen pro oblast Uhříněvsi, Říčan a okolí. Provádím téměř všechny řemeslnické práce, ať už v rodinných domech, rekreačních objektech nebo bytech, komplexní péči o ovocné a okrasné zahrady, výrobu i opravy jednotlivých kusů nábytku a podobně. Více zde: http://www.hodinovy-manzel-be-in.cz/

Vodo, topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce. Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - chlazení.

Práce, řemesla: - vodoinstalace - topenářské - plynařské Velkoobchod, maloobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál - sanitární zboží - vybavení koupelen

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - topenářský - vodoinstalační materiál - bojlery - kotle - sanitní keramika - odpady a hutní materiál - nářadí. Sortiment voda - topení - plyn skladem. - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Práce: -topenářské -vodoinstalační -plynařské

Instalatérské a topenářské služby.

Provádění veškerých stavebních prací v malém i větším rozsahu. Kompletní realizace staveb a rekonstrukcí, realizace inženýrských sítí, elektroinstalace, vodovod, kanalizace a plyn. Poskytujeme zákazníkům kompletní stavební servis od přípravy zakázky, zpracování projektové dokumentace a detailní kalkulace až po vlastní realizaci díla.

Řemeslnické práce pro domácnost - elektromontáže a opravy - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáž nábytku - drobné zámečnické práce.

Vodoinstalatérství, topenářství

Svařování, montáže: - plastové potrubní systémy, plastových potrubních systémů. Topenářské práce, topenářství. Vodoinstalatérské práce, vodoinstalatérství. Zámečnické práce, zámečnictví. Kovoobrábění, obrábění kovů.

Služby: - rekonstrukce bytů, koupelen - vodoinstalatérské práce - obkladačské práce - podlahářské práce - výroba kuchyně na míru - vestavné skříně

Služby: - projekční kanceláře v oboru Technická zařízení budov (TZB)

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, kompletní realizace rozvodů vody -TOPO, rozvody topení a odpadů. Dodávka, montáže: -kotle, radiátory -podlahové topení -domácí vodárny. Realizace novostaveb i rekonstrukce. Služby: -projekce.

Dodávka - tepelná čerpadla -topenářské práce: -zámečnické -vodoinstalatérské

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalační - kominické - elektroinstalační - revize plyn, elektro, komíny

Správa a údržba nemovitostí - úklidové a vyklízecí práce. Stavební činnost - rekonstrukce budov - podlahářské práce - truhlářské práce - elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce. Deratizace, dezinfekce, dezinsekce.

Plynofikace kotelen a rodinných domů, rozvod vody a odpadů, tlakové zkoušky a revize.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.

Maloobchod, prodej: - čerpadla zahradní, kalová, - domácí vodárny včetně oprav a náhradních dílů - koupelnové vybavení - záruční a pozáruční servis čerpadel - velkoobchodní slevy. Práce: - instalatérské práce.

Vodo topo instalační práce. Vodoinstalace Topenářské práce.

Montáž: - topení, plyn, vodoinstalace. Opravy plynových spotřebičů. Práce: - zámečnické - další montáže - vložkování komínů.