Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Řemeslné práce: - zednické práce - instalatérské práce - údržba objektů.

Vodoinstalatérství a topenářství: -služby domácnostem i podnikům -dokončovací stavební práce -instalatérské práce -opravy.

Rekonstrukce, modernizace: - koupelny, bytová jádra, byty, domy. Zateplení domů. Nátěry fasád. Práce: - sádrokartonářské - zednické - podlahářské - obkladačské - bourací - instalatérské - malířské - elektroinstalační. Hodinový manžel: - čištění koberců, čalounění - drobné domácí opravy - úklidové práce - doprava pro ...

Činnost: - stavební rekonstrukce - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce rodinných domů - instalatérské práce - izolatérské práce - pokládka dlažby

Plynoinstalační práce Prodej a montáž - solární panely - tepelná čerpadla Topenářské práce - podlahové vytápění Vodoinstalační práce

Sídlo firmy : Brno. Měření a regulace: - dodávka vody - dodávka tepla. Montáž, instalace: - měřiče - ventily. Odečty a rozúčtování: - teplo, voda. Elektroinstalace: - silnoproud - slaboproud - výroba rozvaděčů NN. Vytápění a vzduchotechnika.

Vodoinstalatérství, topenářství. Provádíme montáže vody, topení i plynu a výměny plynových kotlů.

Sháníte topenáře? Potřebujete provést revizi nebo opravu kotle či radiátoru? Firma Jan Holešovský od roku 1992 působí v oboru voda, topení, plyn a nabízí tak dlouholetou praxi, zkušenosti a kvalitně odvedenou práci. Provádíme kompletní plynoinstalační a topenářské práce, servis a výměny plynových kotlů, výměny radiátorů ústředního topení, včetně ...

Rekonstrukce: - bytová jádra - kuchyně - koupelny. Zednické práce. Elektroinstalace. Instalatérské práce: - voda, plyn, topení. Půdní vestavby.

Vodoinstalatérství, topenářství

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod

Vodoinstalatérství, topenářství, solární panely, rozvody vody, čištění odpadů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství

Práce: - instalatérské - topenářské. Velkoobchod, maloobchod: - instalatérský materiál - topenářský materiál.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Svářečské práce Vodoinstalační práce

Provádíme veškeré montáže, opravy a rekonstrukce v oboru VODO-TOPO-PLYN. Plynařské, topenářské a vodoinstalační práce. Montáž krbů a kamen, kotlů a otopných těles. Rekonstrukce koupelen, montáže sprchových koutů a zástěn.

Vodoinstalatérství, topenářství. Voda, plyn, topení, elektro, komplexní dodávky.

Elektrikářské práce výměna žárovky, vypínače, protažení rozvodů Montáž, opravy - nábytek (kuchyňské linky) Opravy - nábytek (obývací stěny, ložnice, dětské pokoje) Montáž - nábytek (obývací stěny, ložnice, dětské pokoje) - nábytek IKEA (včetně dopravy) Opravy v domácnosti Instalace - posuvné ...

Instalatérské práce včetně rozvodů. Vodoinstalatérské práce. Topenářské práce, topenářství. Plynařské práce, instalace plynu, plynařství.

Instalatérské práce včetně rozvodů. Vodoinstalatérské práce. Topenářské práce, topenářství. Plynařské práce, instalace plynu, plynařství.

Přeprava osob Montáže nábytku Stavební, elektrikářské, instalatérské práce Pomocné práce Zahrada Služby pro seniory Rodina a domácnost

Výstavba: - inženýrské sítě - plynovody - vodovody - horkovody - parovody - kanalizace. Montáže: - plynoinstalace - vodoinstalace - instalace horkovodních potrubí. Zemní, výkopové práce. Zámečnické výrobky a tvarovky pro vodovody. Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - zámečnické.