Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Práce: - voda, topení, plyn - topenářské práce - plynařské práce - instalatérské práce - vodoinstalace Montáž: - vytápění podlahové topení - plastové potrubí specializace.

Montáže, prodej: - podlahového vytápění, radiátorů a solárií ( topení, radiátory, solária). Specializace na nerezové ohřívače vody včetně solárů a nerezové kotle na dřevo.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalační, vodoinstalatérské práce, rozvody vody - topenářské práce, topenářství, montáže topení - plynařské práce, plynoinstalace, rozvody plynu.

Montáž - domácí vodárny Kompletní rozvody ústředního topení Rekonstrukce koupelen v bytových jádrech Rekonstrukce koupelen v bytových jádrech Vodoinstalační práce - rekonstrukce stoupacích i lezatých rozvodů vody a odpadů v panelových domech

Plynoinstalační práce Topenářské práce Drobné stavební práce - řemeslné práce Vodoinstalační práce

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, montáže topení. Zednické práce. Zemní a výkopové práce. Nákladní autodoprava.

Vodoinstalatérství, topenářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Vodoinstalatérství, topenářství

Topenářské práce, topenářství. Vodoinstalační práce, vodoinstalace. Rozvody vody, topení. Montáže, instalace: - tepelná čerpadla - solární kolektory - drobná elektroinstalace.

Instalatérství. Práce: -instalatérské, vodoinstalatérské, vodoinstalační, instalační, vodoinstalace, vodo.

Vodoinstalatérství. Člen CTI, firma je schopna převzít jednotlivou zakázku do 10mil. korun Vodoinstalatérské práce. Zajištění práce na klíč a prodej materiálu: -návrh, zhotovení, oprava, údržba ústředního topení -rozvody vodoinstalací, topení v mědi -oprava a montáž kuchyňských linek -montáž sanitární keramiky (WC, vany, umyvadla), ...

Nabízím služby hodinového manžela v Praze 3. Provedu veškeré interiérové práce a drobné opravy. Zajišťuji pokládky podlah a koberců, topenářské a instalatérské práce či montáže nábytku.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Plynařství, plynařské práce. Rozvody vody, plynu, topení. Velkoobchod, maloobchod, prodej. - hutního materiálu: - profily, trubky, tyče, plechy.

Vodoinstalatérství, topenářství - dodávka a montáž ústředního vytápění - montáž vody - podlahové vytápění - výměna plynových kotlů a ohřívačů vody - rekonstrukce koupelen a ústředních topení - kanalizace a odpady - dodávka a montáž kondenzačních kotlů, kotlů na dřevoplyn, elektrických i plynových kotlů - dodávka a ...

Stavební firma RAPANT Stavba, výstavba, rekonstrukce, demolice, odstraňování: -rodinné domy a domky, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy. Komplexní stavební práce: -hrubé stavby -rekonstrukce, přestavby: -bytová jádra, bytových jader -podkroví -koupelny, koupelen -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony, ...

Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Plynařství, plynařské práce. Fotovoltaické bojlery. Revize plynu.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Stavební práce. Oprava, servis: - technologická zařízení. Vodoinstalatérské práce.

Voda, topení, plyn. Rozvody, montáž, opravy, rekonstrukce: - rozvod pitné a užitkové vody - opravy a rekonstrukce vody a odpadů - montáže požárních vodovodů - montáž vnitřní a venkovní kanalizace - montáž ústředního vytápění - montáž plynových kotlů - montáž podlahového topení - montáž a rekonstrukce kotelen - montáž rozvodů ...

K O U P E L N Y : - rekonstrukce - vyhotovení grafického návrhu - realizace koupelen - služby s tím spojené N A Š E S L U Ž B Y : - zednické práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské prác N A Š E P R O D E J N A : Adresa: T.G. Masaryka 772 565 01 Choceň

Veškeré stavební práce. Půdní vestavby. Rekonstrukce domů, bytů, panelových jader. Modernizace koupelen. Výměna dveří, oken. Vnitřní zateplení bytů. Domovní instalace.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Topenářství, topenářské práce. Vodovodní svařované rozvody z plastu.

Hodinový manžel. Služby pro domácnost, zahradu i kancelář.

Čištění kanalizace strojem i tlakovou vodou, čištění domovních, dešťových i venkovních odpadů, revize kamerou vč. záznamu DVD, rekonstrukce kanalizace, havarijní služba. Praha a Středočeský kraj.

Naše služby: - čištění odpadů a kanalizace strojem i tlakovou vodou - čištění kanalizace bytových, domovních, dešťových i venkovních rozvodů - prohlídky kanalizace kamerou, vyhledávání závad - trasování kanalizace. Havarijní služba pro celý Středočeský kraj a Prahu.