Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Sběr, přeprava, likvidace, odstranění: -tekutý a pevný odpad -nebezpečné odpady: -kaly z odlučovačů oleje a lapáků nečistot -emulze -průsakové vody ze skládek odpadů -pevné odpady: -demoliční, domový, stavební materiál -upotřebovaná čistící tkanina -sorbenty, aj.. Odvoz, ...

Oprava a montáž topných systémů, podlahového vytápění, rozvodů vody, domovních odpadů či venkovní kanalizace.

Elektrikářské práce Kominické práce Zajišťuje - plynařské práce Topenářské práce Zednické práce Čištění, opravy - kanalizace Vodoinstalační práce

Nabízíme: - rozvody vody, kanalizace, topení, plynu - obchodní zastoupení podlahového vytápění Gabotherm

Práce: - voda, topení, plyn - topenářské práce - plynařské práce - instalatérské práce - vodoinstalace Montáž: - vytápění podlahové topení - plastové potrubí specializace.

Montáže, prodej: - podlahového vytápění, radiátorů a solárií ( topení, radiátory, solária). Specializace na nerezové ohřívače vody včetně solárů a nerezové kotle na dřevo.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalační, vodoinstalatérské práce, rozvody vody - topenářské práce, topenářství, montáže topení - plynařské práce, plynoinstalace, rozvody plynu.

Montáž - domácí vodárny Kompletní rozvody ústředního topení Rekonstrukce koupelen v bytových jádrech Rekonstrukce koupelen v bytových jádrech Vodoinstalační práce - rekonstrukce stoupacích i lezatých rozvodů vody a odpadů v panelových domech

Plynoinstalační práce Topenářské práce Drobné stavební práce - řemeslné práce Vodoinstalační práce

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, montáže topení. Zednické práce. Zemní a výkopové práce. Nákladní autodoprava.

Vodoinstalatérství, topenářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Vodoinstalatérství, topenářství

Topenářské práce, topenářství. Vodoinstalační práce, vodoinstalace. Rozvody vody, topení. Montáže, instalace: - tepelná čerpadla - solární kolektory - drobná elektroinstalace.

Instalatérství. Práce: -instalatérské, vodoinstalatérské, vodoinstalační, instalační, vodoinstalace, vodo.

Vodoinstalatérství. Člen CTI, firma je schopna převzít jednotlivou zakázku do 10mil. korun Vodoinstalatérské práce. Zajištění práce na klíč a prodej materiálu: -návrh, zhotovení, oprava, údržba ústředního topení -rozvody vodoinstalací, topení v mědi -oprava a montáž kuchyňských linek -montáž sanitární keramiky (WC, vany, umyvadla), ...

Nabízím služby hodinového manžela v Praze 3. Provedu veškeré interiérové práce a drobné opravy. Zajišťuji pokládky podlah a koberců, topenářské a instalatérské práce či montáže nábytku.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Plynařství, plynařské práce. Rozvody vody, plynu, topení. Velkoobchod, maloobchod, prodej. - hutního materiálu: - profily, trubky, tyče, plechy.

Vodoinstalatérství, topenářství - dodávka a montáž ústředního vytápění - montáž vody - podlahové vytápění - výměna plynových kotlů a ohřívačů vody - rekonstrukce koupelen a ústředních topení - kanalizace a odpady - dodávka a montáž kondenzačních kotlů, kotlů na dřevoplyn, elektrických i plynových kotlů - dodávka a ...

Stavební firma RAPANT Stavba, výstavba, rekonstrukce, demolice, odstraňování: -rodinné domy a domky, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy. Komplexní stavební práce: -hrubé stavby -rekonstrukce, přestavby: -bytová jádra, bytových jader -podkroví -koupelny, koupelen -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony, ...

Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Plynařství, plynařské práce. Fotovoltaické bojlery. Revize plynu.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Stavební práce. Oprava, servis: - technologická zařízení. Vodoinstalatérské práce.

Voda, topení, plyn. Rozvody, montáž, opravy, rekonstrukce: - rozvod pitné a užitkové vody - opravy a rekonstrukce vody a odpadů - montáže požárních vodovodů - montáž vnitřní a venkovní kanalizace - montáž ústředního vytápění - montáž plynových kotlů - montáž podlahového topení - montáž a rekonstrukce kotelen - montáž rozvodů ...

K O U P E L N Y : - rekonstrukce - vyhotovení grafického návrhu - realizace koupelen - služby s tím spojené N A Š E S L U Ž B Y : - zednické práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské prác N A Š E P R O D E J N A : Adresa: T.G. Masaryka 772 565 01 Choceň

Veškeré stavební práce. Půdní vestavby. Rekonstrukce domů, bytů, panelových jader. Modernizace koupelen. Výměna dveří, oken. Vnitřní zateplení bytů. Domovní instalace.