Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Malování Montáž - nábytek Služby hodinového manžela Drobné vodoinstalační práce Úprava a údržba - zahrady

Topenářské práce Vodoinstalační práce Servis - zdravotnická technika

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis- gastronomická zařízení Vodoinstalační práce.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Rozvody plynu Vodoinstalatérské práce

Topenářské práce Stavba - zděné ploty Pokládka - zámkové dlažby Vodoinstalatérské práce

Služby: -inženýrské sítě -tepelná čerpadla -solární systémy -ústřední vytápění -plynofikace -sanita -krbové systémy -centrální vysavače.

Topenářské práce Instalatérské práce. Optimalizace projektu Vodoinstalace Ústřední vytápění Výměna plynových kotlů Výměna plynových ohřívačů Odpady a kanalizace Podlahové vytápění Zařizovací předměty.

Inženýrská činnost Kompletní stavební činnost

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce objektů - rekonstrukce a opravy střech - stavební práce - montážní práce - topenářské, vodoinstalační, elektroinstalační práce.

Vodoinstalatérství-topenářství. Stavby, montáž, dodávka, oprava, servis: - voda, topení - bytová jádra na klíč - podlahové topení, vytápění - výstavba a rekonstrukce rodinných domů na klíč.

Čištění a revize kanalizací. Bezvýkopové opravy.

Technologické montáže. Dodávka a montáž: -nádrže -potrubní rozvody -jeřábové drážky. Zámečnické práce: -stavební konstrukce -zásobníky. Kompletace výrobních linek. Žárové zinkování.

Práce: -kompletní realizace staveb na klíč -stavební -topenářské -instalatérské -elektrikářské -tesařské -truhlářské -pokrývačské -vodoinstalatérské -stavební zámečnictví -kovoobrábění. Výroba, montáž: -malosériová a zakázková atypická výroba. Služby: -sušení dřeva -půjčování drobné stavební ...

Práce: -instalatérské -topenářské -rekonstrukce bytových jader -návrh koupelen -ústřední vytápění -zdravotní instalace -montáž tepelných čerpadel IVT, CTC Regulus -montáž solárních systémů.

Maloobchod, prodej: -sanitární keramika -vodoinstalační materiál -koupelnový nábytek JIKA, LAUFEN, DURAVIT -průmyslové a bytové armatury -koupelnová zrcadla od firmy ellux GLÜCK.

Strojní čištění kanalizace Vodoinstalační práce

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Malířské práce Elektroinstalační práce Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce Vodoinstalatérské práce

Plynoinstalační práce Montáž - solární systémy Topenářské práce Návrhy a realizace - koupelny Instalatérské práce.

Vodovodní baterie - plynové kotle prodej vodovodních baterií, plynových kotlů - instalatérské práce, montáž, revize, servis. Vše pro koupelnu a vytápění. Baterie Novaservis, Oras, Kludi. Kotle Buderus, Wolf, Viessmann. Koupelnové doplňky Novaservis. Radiátory Korado, Buderus. Sprchové box Arttec Prodej i instalatérské a topenářské práce. ...

Instalatérství. Provádění instalatérských, topenářských a plynařských prací. REKONSTRUKCE - OPRAVY - MONTÁŽE Rodinné domy, byty, bytová jádra, kuchyně… Montáže, rekonstrukce a opravy vodovodních rozvodů a opravy ústředního vytápění Instalace podlahového topení, automatických kotlů na tuhá paliva a ohřívačů vody. Výměna stoupacích ...

Kompletní rekonstrukce interiérů a exteriérů v oblasti stavebnictví a souvisejících služeb. Zedník, obkladač, štukatér, sádrokartonář, malíř, elektrikář, instalatér, klempíř, pokrývač.

Plynařské práce Topenářské práce Vodoinstalační práce