Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské práce -montáže solárních systémů, tepelných čerpadel a centrálních vysavačů.

Provádím hydroizolace staveb, přípravné a dokončovací stavební práce a specializované stavební činnosti.

Stavba, rekonstrukce, realizace, provádění, změny, odstraňování: -jednoduché a drobné stavby. Práce: -VODOinstalační -TOPenářské Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál. Zlínský kraj.

Projekce, realizace, instalace: -ústřední topení -plyn -voda -kanalizace -instalatérské práce -výroba technických plynů -architektonické a inženýrské činnosti.

Instalace: -voda -topení -plyn. Práce: -instalatérské. Výroba zámků a kování. Výroba technických plynů.

Práce: - voda, instalatérské - topení, topenářské - plyn, plynařské - zednické. Rekonstrukce staveb.

Instalatérské a topenářské práce. Rozvody vody, topení a plynu vč. revize, odpadní potrubí vnitřní. Rekonstrukce bytových jader. Elektroinstalace zajistíme. Další provozovna: -664 51 Šlapanice Čechova 11 608 478 280

Práce: -elektrotechnické -instalatérské -zednické -obkladačské -truhlářské -malířské.

činnost: - rekonstrukce, oprava a údržba staveb - izolace proti vodě - tepelné izolace, zateplení plášťů budov - dodávka a montáž plastových oken včetně doplňků - GO plochých a sedlových střech - instalatérské a topenářské práce, včetně nutných zednických prací, obklady, dlažby atd. - hromosvody - projekty, montáž, opravy a revize - ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce.

Prodej, instalace, výroba: - voda - plyn - ústřední topení. Prodej, montáž: - žaluzie - hliníkové, látkové, plastové, vertikální, horizontální - sítě do oken proti hmyzu. Velkoobchod, maloobchod: - bytové armatury Myjava.Itálie, Německo - sanitární keramika Bechyně, Teplice, Znojmo - plastové rozvody vody Ekoplastik - izolační ...

Vodovody a kanalizace, úprava a rozvod vody. -revize a monitoring kanalizací -trasování kanalizací -čištění kanalizací a stok -čištění domácích kanalizací.

Provádíme instalatérské práce.

Zednické, obkladačské prace, zateplováni budov, rodinné domky na klič. Topenářské, vodoinstalaterské prace.

Přerušení provozování živnosti. Vodoinstalatérské, zámečnické práce.

Stavební společnost: -výstavba a rekonstrukce rodinných a bytových domů, průmyslových objektů -zateplení budov -rekonstrukce bytových jáder, střech -půdní vestavby a nádstavby -pokládka dlažby a renovace podlah -vodoinstalace, elektroinstalace -malby, nátěry -sanace, izolace objektů -bourací práce, demolice -opravy ...