Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Vodoinstalace. Plynofikace. Topenářství. Maloobchod, prodej: - materiál (voda, plyn, topení) - kotle (Dakon, Ariston, Therm, Buderus, Viadrus) - radiátory (Radik, Armat, Termoteknik, Stelrad) - armatury - expanzomaty - čerpadla - ohřívače zásob. plyn - armatury plyn (kulové kohouty, přípoj. hadice) - trubky (pozink, černé, ...

Služby: - instalatérské, topenářské a plynařské práce.

Práce: -instalatérské -zámečnické.

Rekonstrukce, opravy, servis. Havarijní služba HOT LINE 548523737 (15-24hod) nebo 603238861 denně vč. sobot, nedělí a svátků od 7 do 24 hodin na celém území města Brna. Profese: -instalatér, voda, topení, plyn -topenář -plynař-vodař -elektrikář do 1000V -zámečník strojní a stavební -zedník (omítky) -obkladač (obklady, ...

Oprava, výroba, montáže, servis, služby: -komplexním řešením zakázkové výroby mnoha řemeslných oborů -zadání, výroba, doprava a následná montáž u zákazníka -instalatérské práce-zejména montáže vodáren a rozvody vody -výroba a montáže schodišť, nerezová zábradlí -zámečnické práce-výroba brán, elektropohony -stolařské práce - výroba ...

Technická zařízení budov, domů, dům: -kompletní dodávky na klíč -projektová dokumentace -technické poradenství v oboru. Montáž tepelných čerpadel a klimatizačních zařízení. Vodo-topo-plyn: -kompletní montáž zařízení -montáž kanalizačních řádů -rozvody -rekonstrukce otopných systémů -montáž podlahového, stěnového topení -plynofikace ...

Správa a údržba bytového fondu. Stavební společnost: -instalatér -vodo-topo-plyn -zámečnictví -malířství -natěračství -revize, opravy výtahů.

Činnost: -projektová činnost v investiční výstavbě -projekce stěnové a podlahové vytápění HITHERM-ECOTHERM. Práce: -vodoinstalatérství -topenářství -podlahové vytápění topení EUROVAL.

Výstavba, stavby, údržba, rekonstrukce, demolice: -pozemní a inženýrské stavby. Výroba: -protihlukové stěny -prefabrikáty. Práce: -instalatérské: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské -plynařské -rozvody vody, topení a plynu.

Rekonstrukce na klíč i dílčí práce. Stavební a zednické práce, opravy a rekonstrukce Vašich domů, bytů i zahrad. Dále zajistíme rozvod vody a topení, realizace kazetových podhledů příček, předstěn, rekonstrukce bytového jádra i půdních vestaveb. Položíme dlažbu v interiéru i venkovní dlažbu, obklady do kuchyně i koupelny, provedeme terénní ...

Nabízíme: - čištění kanalizace tlakovou vodou - čištění kanalizace motorovým perem - trasovaní a vyhledávání kanalizace - revize kanalizace videokamerou se záznamem na DVD a zprávou - čerpání kalovými čerpadly - čištění jímek a revizních šachet - stavební opravy kanalizace.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Vodoinstalatérské, topenářské práce. -topenářství -vodoinstalatéřství -zámečnické a svářečské práce -montáž, oprava, revize a zkouška vyhrazené plynové zařízení.

HAPE Stavební firma, stavby: - rekonstrukce - interiery - stavební práce - sádrokartony - terasy - rekonstrukce bytových jader, koupelen a sociálních zařízení - opravy rodinných domů včetně fasád a zateplení - elektrikářské, instalatérské a klempířské práce.

Služby: - instalalatérské a topenářské práce - drobné stavební práce.

Práce: - klempířské, stavební klempířství - zámečnické - tepelné izolace v průmyslu - instalatérské - opravy vah - vzduchotechnika.

Práce: - zámečnické, instalatérské, vodoinstalace - kovářské - svářečské, klempířské - malířské, natěračské - sklenářské.

Práce: - instalatérské - vodo, topo.

Výroba: - dveře: - bezpečnostní - interiérové, dvoukřídlé, domovní masivní, venkovní, vstupní venkovní, dveře sauny - dřevěná okna EURO 68 - mříže.

Vodoinstalatérské práce, instalatér: - montáže, rekonstrukce a opravy rozvodů vody v materiálu plast, měď, pozink do Js 3“ - montáže, opravy odpadů a kanalizace v materiálu PVC, HT - dodávku, montáž a výměnu vodoměrů a příslušenství - rekonstrukce bytových jader, koupelen, WC. Topenářské práce, topenář: - dodávku, montáž ...

Plynoservis, plynařské práce: - opravy, montáže. Revize OPZ : - domovního plynovodu, plynospotřebiče s provedením odborné údržby. Autorizovaný plynoservis pro karmy, kotle, bojlery, topidla. Montáž, opravy, havarijní služba: - domovní rozvody plynu, topení, vody, kanalizace.

Instalatérství a topenářství. Instalatérské a topenářské práce, výměna radiátorů - Praha Provádíme: - instalatérské - topenářské - plynařské - kanalizační práce a dále zajišťujeme nonstop havarijní službu. Instalatérské práce: - rozvody vody v bytových i nebytových prostorech, domech - dodávka van, umyvadel, dřezů, wc, ...

Stálá havarijní služba, oprava, servis: -tel: 466265170 -instalatérské práce -plynařské práce -elektroinstalační -vyprošťování z výtahů. Stavby na klíč: -tel: 466264245 -tepelné izolace Loba, Renop, STO* -zateplení Climatizer Plus. Velkoobchod, prodej: -ventilátory Lunos -měřiče teplé užitkové vody Cooptherm -tepelně ...