Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Práce: -instalatérství - voda, topení, plyn - prodej - montáž - armatury - fitinky - bojlery - kotle - sanita.

Služby ve stavebnictví. Kompletní přestavba bytových jader. Stavební práce. Instalatérské práce. Zednictví. Elektro.

Instalace: -voda -plyn -topení -instalatérské a topenářské služby

Vodoinstalatérství, topenářství.

Práce: - vodoinstalatérské.

Rozvody vody, kanalizace, ústřední topení, plyn. Stavební činnost: - zámečnické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce.

Provádíme: - rozvody vody a kanalizace - montáž bytových vodoměrů - revize plynu.

Instalatérské práce: -rozvody plyn, voda, topení, odpady -menší stavební práce.

Topenářské a vodoinstalatérské práce - stavba dřevostaveb Prodej, montáž: - tepelná čerpadla

Instalatér, topenář.

Stavební firma, činnost, práce: - zednické práce - stavby na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - zateplení, zateplování budov - sanace vlkého zdiva - obklady a dlažby - sádrokartony, podhledové kazety - vodo- topo -plyn - malířské práce - podlahářské práce, podlahář - instalatérské práce, instalatér - elektropráce ...

Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - topenářské.

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické.

Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace. Servis domácích spotřebičů Provádíme montáže plynových a elektrických sporáků, praček a myček a odvoz starých.

Správa bytového fondu. Poradenství: - právní - v oblasti správy domů, bytů a nebytových prostor a činností souvisejících s realizací Zákona o vlastnictví bytu. Montáž, servis: - výtahy. Práce, revize: - elektroinstalatér - vodoinstalatér - topenář. Opravy, servis: - plynová zařízení. Instalace, servis: - měřicí a regulační ...

Služby: -elektromontáže -elektroinstalační práce -voda, topení, instalace, rozvody -stavební práce -výměna bojlerů včetně dodávek.

Stavební činnost: - voda - plyn - topení. Projekce, montáž, revize, poradenství. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Dodávky, montáže: - rozvody vody a odpadů vč. zdravotechnických zařízení - rozvody topení a plynu - výměny a montáže vodoměrů - termostatické ventily na ústřední topení. Sídlo společnosti: - Na ...

Činnost: - správa bytových a nebytových jednotek ve vlastnictví malých bytových družstev a společenství vlastníků - vedení účetnictví a daňové evidence pro veškeré fyzické a právnické osoby - non stop havarijní služba. Sídlo: - Na Sovinci 918/17, Ostrava - Stará Bělá.

Stavební práce: -půdní vestavby na klíč -montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -elektroinstalační práce -topenářské a instalatérské práce -podlahářské práce. Truhlářství. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -schody z ...

Autoservis. Opravy: - osobní, dodávkové, nákladní automobily - traktory, zemědělské stroje. Práce: - autoklempířské - autolakýrnické - mechanické. Topenářství. Výstavba, opravy, montáž: - topení. Vodoinstalace. Opravy rozvodů vody. Prodej: - vodoinstalatérský materiál. Zámečnictví. Výroba: - vrata, dveře, brány, branky, ...

Zámečnické práce, zámečnictví: - speciální mříže do žákovských šaten - výroba - ploty, vrata. Instalatérské práce, instalatérství. Topenářské práce. Kompletní montáž topného systému.

Maloobchod, prodej: - vybavení koupelen - voda, topení, plyn (kotle, ekologické kotle, vodárny, oběhová čerpadla, bojlery, topná tělesa, expanzní nádrže) - instalatérský, topenářský materiál - sanitární keramika - obklady, dlažby - armatury - akumulační nádoby - solární systémy. Práce: - topenářské - instalatérské - ...

tel.č.neověřeno Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace

Vodoinstalace. Služby: -veškeré vodoinstalační práce -čerpadla -baterie -rozvody -připojování spotřebičů k rozvodům vody -topenářské práce -instalatérství.