Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Služby: - plynoinstalace - montáže a opravy plynových spotřebičů - vodoinstalace, topenářství

Práce: - instalatérské.

Specializujeme se na celkové rekonstrukce bytů, domů, koupelen, kuchyní, pokládkou podlah, dlažby, PVC a obkladů, komplexní instalatérskou prací, revizí, rozvody topení a plynu, instalatérské práce, odvoz suti a odpadu a to kvalitně, rychle a cenově dostupně. Zároveň jsme Vám schopni zajistit malování a gererální úklid po našich pracech.

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace

Služby: - revize elektrická zařízení do 1000 V - vodoinstalatérské a zámečnické práce.

Práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Instalace, montáž: - voda - topení - plyn.

Projekce, projektování, montáž: - vodoinstalatérství - topenářství. Měření, regulace.

Řemeslo: - instalatérské práce - topenářské práce - plynové rozvody, plynař - voda, vodoinstalace.

Stavby, stavební práce, zednické práce, rekonstrukce. Řemeslo: - dlaždič-dlažby - obkladač-obklady - vodoinstalace - práce ve výškách, výškové práce - malby, nátěry (malíř, natěrač). Fasády, zateplování.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. Stavební činnost, dodávka na klíč: -kompletní stavební práce -občanské stavby -stavby pro lehký průmysl a logistiku -rekonstrukce -novostavby, bytové domy, rodinné domky -zateplování domů systémy s certifikáty BAUMIT, TERRANOVA, TOLTHERM. -sklady, výrobní prostory a haly ...

Provádíme: - vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce.

Instalatérské práce: -voda -plyn -topení. Revize vyhrazených plynových a tlakových zařízení.

Práce: -zednické -rekonstrukce kulturních památek -stavby na klíč -vodoinstalační práce.

Stavební firma: -kompletní střešní systémy -zateplení budov -stavební práce -instalatérské práce -dřevěné a kovové pergoly.

Montáž: -voda-topení-plyn -práce vodoinstalatérské -práce topenářské -práce plynařské.

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Dodávky, montáž: -ekologické vytápění -kotle na pelety -solární systémy -kotelny, mobilní kotelny -ústřední a podlahové topení -domovní a průmyslové plynovody -vodovody -vybavení koupelen.

Stavební činnost: - pozemní stavby - výstavba rodinných domů na klíč - zateplování budov. Práce: - dlaždičské - instalatérské - elektromontážní - topenářské.

Instalatérství, topenářství. Montáž, oprava, revize a zkoušky plynových zařízení. Maloobchod, prodej: - těsnění - topenářský a instalatérský materiál.