Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Služby: -veškeré stavební práce -bourání nenosných příček v rámci rekonstrukcí -sádrokartonářské práce -štukování panelů a zdí -instalatérské práce -montáž vodovodních baterií a sanity -provádění elektroinstalačních prací -pokládka podlahových krytin, plovoucích podlah -obklady a dlažby -malířské práce -lakování, lakýrnické ...

Provádíme: - instalatérské a topenářské práce.

Služby: - čerpání a odvoz fekálií - čištění kanalizace - kosení trávy - čištění koberců a čalounění - úklidové služby - zimní údržba komunikací - technické služby. Výroba, opravy: - lavičky.

Montážní firma v oboru plyn, voda, kanalizace, topení. Instalace, montáž: - plynové kotle, radiátory, podlahové topení. Topenářské a vodoinstalatérské práce.

Provádíme: - malířské, natěračské práce - vodoinstalatérské práce.

Služby: - instalatérské a topenářské práce, plynařské práce - čištění kanalizací.

Služby: - zámečnictví - topenářství - vodoinstalace

Montáž, prodej, projekce: -topení -voda -plyn.

Práce: - instalatérské - vodoinstalatér - topenář - plynař.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Práce: -instalatérské práce -topenářské práce -stavební práce -solární systémy -havarijní služba.

Nabízím celoroční : - údržbu, úklid, vyklízení a drobnější rekonstrukce chalup. Dále sekání trávníků, prořezávky a jinou údržbu zeleně, včetně rekonstrukce zahrad, skalek a záhonů. Zděné práce, opravy komínů, čištění studen, bourací práce, opravy kanalizace a septiků, zednické práce. Přípravu dříví na zimu atd. Vše na co si vzpomenete a ...

Tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, výchozí revize: -elektroinstalace -měření a regulace. Opravy: -energetické stroje a zařízení. Montáž: -průmyslové stroje a zařízení. Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -haly -střešní a obvodové opláštění -polykarbonátové světlíky -atypické ocelové konstrukce -NEREZ KONSTRUKCE, ...

Zajišťuji: - kompletní práce v oboru - topenář: - rozvody topení až po revize a kontroly - v oboru instalatér: - rozvody vody až po revize a kontroly - v oboru plyn servis: - rozvody plynu až po revize a kontroly.

Služby: -voda, topení, plyn. Montáž: -sprchové zástěny a zařizovací předměty od klasiky po luxus. Montáž a servis: -výrobky firem Hüppe, Palme, Jacuzzi, Geberit, Sanitec, Sanibroj, Donbracht. Opravy: -WC GEBERIT.

Práce, realizace: - kompletní rekonstrukce rozvodů - ústřední vytápění - solární systémy - vodoinstalace - plynoinstalace.

Rekonstrukce a výstavba vody, topeni, odpadu Výměna kotlu, bojléru, rozvodu. Rekonstrukce koupelen, wc.

Voda-topení-plyn. Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař - zámečník.

Dodávka, montáž: -domovní plynovody do 50kw -plynové spotřebiče. Práce: -topenářské -vodařské. Revizní zkoušky: -plynová zařízení bez omezení. Rekonstrukce: -otopné systémy v mědi, oceli a plastu.

Čištění, výstavba, oprava: - jímky, kanalizace, žumpy, septiky. Biolgické čištění. Nakládání s nebezpečnými odpady. Stavební práce: - zemní - zednické - vodoinstalatérské - demoliční.

Provádím: - zednické, obkladačské, instalaterské a topenářské práce.

Rekonstrukce, montáže, opravy: - voda, vodoinstalatérské práce - topení, topenářské práce - plyn, plynařské práce.

Studařství: -čištění a rekonstrukce studní -zhotovování nových studní -prohlubování již hotových studní Práce: -vodoinstalatérské -zámečnické -zemní práce minibagrem Bobcat

Servis, montáž: - autoklimatizace, chladící vozy - tepelná čerpadla, solární panely - elektro, voda, topení.

Činnost: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace