Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Provádění rekonstrukcí potrubí, oprav kanalizací a odstraňování usazenin z potrubí vysokotlakým vodním paprskem.

Prodej, montáž a servis: -instalační materiál -sanitární vybavení (koupelny a WC) Řemeslo: -instalatér.

Zajistíme: -projektová dokumentace. Provádíme: -montáž nových rozvodů -rekonstrukce, údržba i smluvní -domovní i průmyslové instalace - voda, topení, plyn -rozvody vody v plastu HOSTALEN, mědi a kovu -montáž ZTI, zřizovací předměty saniter -odpadní potrubí vnitřní i venkovní KG* -rozvody topení v mědi plastu a kovu ...

Montáže i opravy topení, voda, plyn Strojní čištění kanalizace Opravy a výměny topidel waw, karem a sporáků Výměny kotlů, bojlerů, sanitárního vybavení Drobné instalatérské práce Tlakové zkoušky potrubí

Instalatérské a topenářské práce.

Práce: -vodoinstalační -topenářské - montáž solárních systémů

Provádíme: - instalatérské, topenářské a plynoinstalační práce.

Provádíme: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Údržba, montáž, dodávka: -elektroinstalace domovních a inženýrských sítí -vodoinstalace (topení-plynu-odpadů, kanalizací). Revize a tlakové zkoušky. Řemeslnické práce: -obkladačské, zednické práce -kladení (pokládka) zámkové dlažby vč. úprav pozemku -sádrokartonářské (sádrokartonové) práce i z minerálů -montáž, ...

Montáž, instalace, oprava, servis: - voda - topení - plyn. Řemeslnické práce: - vodoinstalační, instalatérské - topenářské - plynařské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Řemeslnické práce: - voda, topení, plyn - vodoinstalatérské, instalační - plynařské - topenářské.

Řemeslnické práce: - instalační - vodoinstalatérské - plynoinstalační - topenářské.

Provádíme: - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Instalace, montáž, rozvod, oprava, servis: - plyn, voda, topení. Prodej, servis, oprava, plynoservis: - kotle, kotel DAKON - plynové ohřívače. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské, instalatérské - plynoinstalatérské, plynařské - topenářské.

Řemeslo: - plynař - topenář - vodoinstalatér.

Práce instalatérské: - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské. Prodej materiál: - vodoinstalační - topenářský. Voda, topení, plyn.

Stavební firma: zednické práce, sádrokartonářské práce, rekonstrukce bytových jader, obkladačské práce, vodoinstalatérství.

Práce: - instalatérské - topenářské - elektroinstalatérské.

Provádíme: -instalatérské a topenářské práce -instalatér -topenář -voda -opravy topení. -tvorba cenových nabídek -tlakové zkoušky - voda, topení, plyn

Prodej, montáž: -voda -topení -plyn.

Montáž, prodej, servis. Certifikovaný dodavatel pro Zelená úsporám. Kotle na tuhá paliva (uhlí, dřevo, obilí, dřevní odpad - biomasa) o výkonu až do 350 kW značky: -Agromechanika Lhenice -BENEKOVterm -DAKON -GAS KOMPLET a jiné Možno spojit s ohřevem teplé užitkové vody (ekonomicky výhodné) Výhradní zastoupení pro plzeňský a ...

Rozvody, údržba, oprava vodo-topo: -vodoinstalace -topenářské instalace. Instalace: -zařízení na úpravu kapalin magnetickým polem.

Montáž, projekce, revize, prodej, servis: -zásobníky vody -průtokové ohřívače -plynová topidla -radiátory a koupelnová tělesa -čerpadla -veškeré kotle na tuhá paliva -elektrokotle -ozvody v plastu a mědi Práce: -topenářské (ústřední topení) -vodoinstalatérské -plynařské. -revize elektro, plyn -elektroinstalace