Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Naše společnost provádí veškeré instalatérské práce včetně drobných oprav, ale i kompletní rekonstrukce objektů. Opravujeme: kotle karmy, waw, sporáky další plynospotřebiče. Další služby: čištění kanalizace frézování zarostlých kanalizačních stoupaček opravy prasklých stoupaček vody a kanalizace montáže a ...

Prodej, servis: -elektroinstalace, elektromontáže. Práce: -regulace a měření -vodoinstalace -topenářství. Maloobchod, oprava: -plynové spotřebiče -kotle -ohřívače -sporáky, ohřívače, topidla.

Řemeslo, montáž, oprava, servis, revize: - vodo-topo-plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalatérské práce - domovní a průmyslové plynovody - tepelné izolace.

Služby: -kompletní plynofikace -montáže rozvodů vody a topení -dodání a montáž spotřebičů -projekce, revize -uvedení do provozu. Prodej, dodávka, montáž, servis: -závěsné plynové kotle i se zásobníkem teplé vody -stacionární litinové i ocelové kotle -průtokové ohřívače vody -přímo i nepřímo ohřívané zásobníky TUV -plynové ...

Služby: -topenářské a instalatérské práce -montáže, vodoinstalace, kanalizace, topení.

Práce, služby: -domovní instalatérské (instalatér).

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské.

Práce, zámečnictví: -zámečnické -vodoinstalatérské -sváření elektrickým obloukem -ocelové konstrukce -potrubí -úřední zkoušky sváření -zpracování nerez oceli -vodovody a kanalizace -ústřední vytápění. Zabýváme se topenářstvím, zpracováním nerez oceli, zámečnictvím, vodoinstalací, obchodní činností, zednickými prácemi, ...

Stavby na klíč. Kompletní rekonstrukce rodinných domů a bytů ( byt. jádra, koupelny, kuchyňské linky, vody-topení-plynu, elektřiny). Výměna: - okna - dveře. Pokládání podlah.

Dodávka, montáž: - ústřední vytápění - plynoinstalace - zdravotechnika - elektroinstalace - rozvody vody. Topenář, instalatér.

Montáže a obchodní činnost. Plyn, topení, voda: -projekty domovních a průmyslových plynovodů -montáže domovních a průmyslových plynovodů, plynových kotelen -vyvložkování komínových průchodů -prodej a montáž plynových spotřebičů -instalace zásobníků na zkapalněný topný plyn -montáž ústředního topení-ocel+měď +plast REHAU ...

Držitel certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001. Stavební, inženýrská, obchodní společnost -kompletní stavební činnost -stavby na klíč včetně projektu -rekonstrukce, demolice, údržba -stavby: -bytové (rodinné domy, půdní vestavby) -občanské (obchody, sklady) -bytová jádra včetně instalací. -rekonstrukce stávajících a zhotovení i ...

Vodoinstalatérství, topenářství. Pokrývačské, zednické práce.

Plynoservis. Montáž: - voda, topení, plyn.

Činnost: - vodoinstalace - topenářství

Vodoinstalatérství. Topenářství. Montáž a instalace: - ústřední topení - plynový kotel - rozvod vody.

Řemeslo: - topenář - plynař - vodoinstalatér.

Vodoinstalatéřství. Topenářství. Plynařství.

Chemické čištění: - rozvody vody. Vodoinstalatérské práce.