Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Sezoní ubytování v chatkách Hostinská činnost Vodoinstalatérské práce

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis - kotle VAILLANT Vodoinstalační práce

Vodoinstalatérství, topenářství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Hostinská činnost

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství. Projekce, dodávka, montáž, poradenství: -ústřední vytápění, topení -zdravotechnika Realizace: -rozvody vody v plastech, oceli, mědi, nerezu

Nabízíme tyto služby: - instalatérské práce - plynařské práce - zednické práce - obkladačské práce - topenářské práce

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Studnařské práce - vrtání - kopání Úpravy vody Vodoinstalační práce - rozvody vody

Topenářské práce Vodoinstalační práce

DODÁVKA, MONTÁŽ: - parní kotelny - horkovodní kotelny - teplovodní kotelny - výměníkové stanice - strojovny vytápění a ohřevu TUV - vzduchotechnické jednotky - klimatizační jednotky - silové rozvody - rozvaděčová technika ( kotelny, výměníkové stanice, strojovny vytápění, vzduchotechnické a klimatizační jednotky )

Opravy, servis, rekonstrukce. Elektromontáže, vodoinstalace, stavební činnost. Malování.

Firma zajišťuje rozvody topení, vody a plynu, opravy plynových spotřebičů a revize plynových zařízení.

Stavební firma. Práce: -stavby na klíč -obkladačské včetně pokládky zámkové dlažby -zednické -stavba a rekonstrukce koupelen a bytových jader na klíč -zateplování fasád -vodoinstalační

Dodávka, montáž, prodej, návrh, realizace: -obklady, dlažby -sanitární keramika -koupelny. Instalatérské práce.

Projekce, dodávka, montáž, revize: - voda, topení, plyn, vodo-topo-plyn - ústřední topení ÚT - podlahové topení, vytápění. Řemeslnické práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské.

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalatérské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž: - kotle - vytápěcí technika - solární systémy.

Vodo, topo, plyn. Instalatérské práce, instalatér, dodání materiálu. Opravy, servis a rekonstrukce koupelen, koupelny. Montáž klasické i podlahové topení.

Práce, dodávka, opravy, montáže, prodej: - instalace voda, vodoinstalační - odpady - splachovače s úsporou vody - standardní i nadstandardní vodoinstalační materiál - odpady a odpadní potrubí PVC fy Geberit - paušální, pravidelná údržba vodoinstalační rozvody a odpadní systémy domů a budov.

Přípravné a dokončovací stavební práce. Vodoistalatérské a topenářské práce. Nákladní doprava do 3, 5t. Realitní činnost: - správa a údržba nemovitostí.

Řemeslnické práce: - voda, topení, plyn, vodo-topo-plyn - vodoinstalatérské, - plynařské - topenářské.

Provádíme topenářské a instalatérské práce, renovace koupelen, bytových jader. Tepelná čerpadla, solární systémy nám nejsou cizí.

Provádění montáží topení, vody, kanalizace či plynu.

Práce: -vodoinstalační.

Realizace, projekty, technický dozor, poradenská činnost Topenářství - instalatérství Rozvody tlakového a podtlakového vzduchu Rozvody chladící vody Využití odpadního tepla z kompresorů Jádrové vrtání diamantovou technikou do průměru 250 MM (62, 132, 152, 250) Tlakové a strojní čištění kanalizace Inspekce ...