Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Vodoinstalatérství, topenářství.

Instalatérské práce - vodo topo plyn - rozvody topení měď, plast

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství

Prodej a montáž: - sádrokarton LAFARGE (komplet i s příslušenstvím) - plastová okna a dveře - minerální izolační vata THERMOLAN - tmel ROMBA - střešní okna VELUX - maltové směsi. Práce: - instalatérské (voda, plyn, elektřina) i revize - malířské.

Práce: -topenářské -vodoinstalační

Malířské práce. Topenářské práce. Správa a údržba - bytové fondy. Rekonstrukce - byty. Rekonstrukce - bytová jádra. Zámečnické práce. Vodoinstalační práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství

- čerpací technika, příslušenství - čerpadla kalová, drenážní, ponorná do vrtaných a kopaných studní - horizontální čerpadla odstředivá - domácí vodárny, ruční pumpy, oběhová čerpadla topenářská, bazénová čerpadla, bazénové pískové filtrace - čerpadla do zahradních jezírek, průmyslová čerpadla In-line, tlakové nádoby, ...

Vodoinstalatérství, topenářství -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost

Montáž, oprava, servis: -plynové spotřebiče

Provádíme: - instalatérské, topenářské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství. Montáže rozvodů vody a odpadu. Realizace vodovodních a kanalizačních přípojek

Vodoinstalatérství, topenářství -Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Přípravné práce pro stavby -Dokončovací stavební práce -Inženýrská činnost v investiční výstavbě Zednictví Malířství, natěračství Projektová činnost ve výstavbě Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Provádění staveb, ...

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství

Vodoinstalatérství, topenářství.

Zprostředkování - elektrikářské práce - vložkování komínů Montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Vodoinstalatérské práce.

Instalatérské a topenářské práce.

Poskytujeme služby v oblasti instalace vody, plynu, topení a klimatizace.

Stavební firma: -výkopové práce(zemní práce) rypadlo-nakladač FIAT-KOBELCO. Stavební činnost. Dodávka, montáž: - voda, topení, plyn (vodoinstalace) rozvody potrubí plastu, oceli a mědi - prodej materiálu. Elektroinstalace: -kabelové vedení, domovní rozvody, hromosvody, venkovní a pouliční osvětlení, průmyslové rozvody..atd.

Nabídka služeb hodinového manžela. Opravy a úpravy, servis v domácnosti i kanceláři.

Zprostředkování obchodu a služeb Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství