Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Práce: - zednické - montáž sádrokatornu - instalatérské - elektrikářské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - montáž solárních systémů - revize

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - kominické

Stavební činnost, výstavba, rekonstrukce: - prodejny, obchodní centra, výrobní haly, bankovní pobočky, školy a mateřské školky - realizace interiérů a exteriérů prodejen na klíč - udržba budov (prodejny, komerční objekty) - zateplení, mytí, čištění fasád - práce vodoinstalatérské, topenářské, plynařské Dodávky a montáž veškerého vnitřního ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační Montáž, servis: - kotle Benekov

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Firma Pavel Svoboda se zaměřuje na stavební činnost a to zejména rekonstrukce bytů a koupelen. Dále provádím drobné stavební práce jako jsou obklady, omítky, elektroinstalace či práce instalatérské. Sídlo firmy naleznete na adrese Katusická 698/9, Praha. Stavební činnost, práce: - rekonstrukce bytů - rekonstrukce koupelen, bytových jader - ...

Práce: - instalatérské - topenářské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Práce: - topenářské - instalatérské.

Činnost - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

V.T.P. Voda Topení Plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Práce, služby: - topenářské - vodoinstalatérské - rekonstrukce koupelen - výměna kotlů a bojlerů

Práce: - topenářské - instalatérské - plynařské.

Stavební činnost - bytová výstavba, stavby na klíč - podlahářské práce - pokrývačské práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - malířské práce.

Činnost: - služby hodinového manžela - drobné opravy v domácnosti, montáže, instalace.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Projekce, projektování: - vytápění - vzduchotechnika - vodovody, kanalizace, plynovody - posuzování energetické náročnosti budov, PENB.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - kanalizace - průmyslové rozvody

Vodo, topo, plyn. Instalace, montáž, opravy, připojení: -vody -odpadu -plynu -topení -klimatizace. Zednické práce: -přestavby bytových jader -rekonstrukce koupelen -rekonstrukce bytů i nebytových prostor -sádrokartonářské práce -obkladačské práce -půdní vestavby.

Práce: - topenářské - instalatérské - elektroinstalace - revize elektro, plyn - stavební práce. Služby: - školení a zkoušky elektrikářů.

Práce: - zednické - obkladačské - vodoinstalatérské - topenářské - elektrikářské - malířské a natěračské - sádrokartonářské