Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Stavební činnost, práce: - rekonstrukce - zednické - vodoinstalatérské - topenářské - elektrikářské - sádrokartonářské - podlahářské, truhlářské...atd.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Služby: - hodinový manžel - strojní čištění kanalizace - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - centrální vysavače

Nabídka domovních instalatérských prací. Montáž topení, plynoinstalatérské práce.Opravy a výměny.

Chlapi v akci - Hodinový manžel. Práce: - drobné i větší řemeslné práce, stavební a údržbové - v domácnosti, kanceláři, či ve firmě - autodoprava, stěhování.

Studnař, studnařské práce: -studny kopané, vrtané, ražené -čištění, hloubení, regenerace studní. Montáž, dodávka, revize: -čerpadla ponorná i kalová -domácí vodárny -rozvody vodoinstalací v RD -rozvody el. instalací v RD -rekonstrukce bytových jader.

Služby: - doprava a mechanizace - elektroinstalační práce - zednické práce - vodoinstalační práce - zimní údržba místních komunikací - údržba veřejné zeleně - úklidové práce.

Výroba, prodej, servis: -solární systémy k ohřevu vody, bazénů a přitápění. Systémy jsou zařazeny do programu - Nová zelená úsporám. Dále: -vodoinstalatérské a topenářské práce -kovovýroba -tlaková impregnace dřeva -výroba nábytku -výroba vodních výměníků do krbů a kachlových kamen.

-čištění odpadního potrubí v domácnostech i firmách(z umyvadel, kuch. dřezů, WC, pisoárů, dešťových svodů a silničních vpustí) -čištění kanalizace od DN40mm do DN600mm -odvoz odpadních vod fekálním vozem -prohlížení odpadního potrubí kamerou, monitorování přípojek do DN300mm -čištění tukových lapolů(odlučovačů tuků v restauracích, jídelnách ...

Realizace - koupelny, bytová jádra, kompletní i dílčí rekonstrukce bytů, domů a komerčních prostor, podlahy na klíč, instalatérství, topenářské instalace, elektroinstalace, obkladačské práce a řezání betonu a panelů.

Vodoinstalatérské práce: -voda-topení-plyn -tepelná čerpadla -solární zařízení -dotační program: kotlíkové dotace, zelená úsporám

Práce: - vodo, topo, plyn - rekonstrukce rozvodů v panelových a rodinných domech - komplexní služby.

Provádíme dodávku a montáž plynových kotlů radiátorů a podlahového vytápění. Provádíme rozvody vody, odpadů a plynu v RD, BD a firmách, výstavbu plynovodů a přípojek vč. revizí a projektové dokumentace. Prodloužení plynovodních a vodovodních řádů. Dále nabízíme dodávku a montáž protipožárních hadic k plynovým sporákům a dodatečné utěsňování ...

Revize, rozvody, montáže: - voda, topení, plyn Opravy: - kanalizace, rekonstrukce Dodávka a montáž: - instalatérské potřeby - plynové spotřebiče, topidla, ohřívače - koupelnový nábytek - umyvadla, dřezy, senzory - záchody, bidety.

Prodej, dodávka, návrh, montáž, instalace: - podlahové topení - topení - tepelná čerpadla - solární systémy - kotle - centrální vysavače. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské - plynařské - topenářské.

Provádíme stavby a přípojky plynovodů, vodovodů a kanalizací. Používáme vlastní stroje na provádění protlaků pod komunikacemi, na opravu poškozených komunikací a další. Máme záruční a pozáruční servis na veškeré námi prováděné práce. Z našeho technického vybavení: - sklady a dílny, odstavná parkovací a skladovací plocha - kolová a ...

Instalatérství: - revize, oprava plynovodů - oprava, instalace plynových přípojek - revizi komínů - instalatérské, topenářské, plynařské práce. -veškeré vodoinstalatérsské a topenářské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství

Zámečnictví, nástrojářství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -potrubářské práce s výjimkou činností uvedených v příloze 1-3 živnostenského zákona -služby poskytované speciálními ...

Montáž, opravy: - domovní plynovody - ústřední vytápění - vodoinstalace. Prodej: - kotle - ohřívače - topidla - radiátory.

Pokrývačství, tesařství Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Činnost: - plynoinstalace - plynařské práce - revize - plynovody - rozvody, přípojky - opravy úniku plynu

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel Vodoinstalatérství, topenářství -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Pozemní stavby: - základní technická vybavenost. Produkty, služby: - kanalizace, zateplování - vodovod - zemní práce - demoliční práce - sádrokartony - obklady - rozvody vody, ústřední topení.