Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Servisní středisko Viadrus, Dakon, Klimosz: -kotle na tuhá paliva -plynové kole -automatické kotle Servisní středisko radiátory Viadrus. Prodej: - náhradní díly na servisované kotle. Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Veškeré topenářské práce Montáž - topení z plastu a mědi, podlahová topení, kotle, montáž kanalizace z materiálu HT a KG systému. Vodoinstalační práce.

Stavební práce a rekonstrukce - instalatérské práce - topenářské práce - vodo topo - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen.

Topenářské práce Vodoinstalační práce. Vodo, topo

Práce: - rekonstrukce bytů, domů - rekonstrukce bytových jader - zednické - malířské - obkladačské - instalatérské - elektrikářské.

Montáž: - dodávka a montáž plynových kotlů Junkers - revize plynu - vytápění - plynoinstalace - vodoinstalace. Služby: - montáž nových rozvodů ústředního ( etážového ) vytápění - rekonstrukce objektů a bytů - rekonstrukce stávajících rozvodů ústředního ( etážového ) vytápění - rozšiřování stávajících rozvodů ústředního ( ...

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce. Vodo, topo, plyn.

Prodej - vodo topo - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Plynařské práce. Čištění - kanalizační potrubí vysokoltlakým strojem.

Topenářské práce Obkladačské práce Rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce.

Veškeré práce: -stavební práce a rekonstrukce -měření a rozúčtování tepla a vody -vodo-topo-plyn -podlahové topení -výstavba kotelen -rekonstrukce stupaček -montáž včetně dodávky. Projekce, servis, revize. Solární systémy.

Hodinový manžel - úklidové práce - zámečnické práce - vodoinstalatérské práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - zednické práce - elektroinstalační práce.

Drobné elektroinstalační práce Pokládka - koberce, lina. Montáž - nábytek. Služby hodinového manžela. Drobné vodoinstalatérské práce.

Naše firma se po dlouholetých zkušenostech zaměřuje na rekonstrukce bytových jader, instalatérské práce a koupelny na klíč. Realizace provádíme nejen v Olomouckém kraji, ale také na Slovensku. Neváhejte se obrátit na naše odporníky, kteří Vám vždy rádi poradí. Služby, stavební a zednické práce: - kompletní realizace a rekonstrukce bytových ...

Komplexní řešení staveb: - realizace staveb - projekty staveb - developerská činnost - zděné pasivní domy. Služby: - technický dozor investora - autorský dozor - stavební dozor - developerská výstavba - projekty staveb - realizace staveb - vodo topo - zemní práce - zateplování budov - vyřízení dotace pečovatelské byty - vyřízení ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba strojů a zařízení -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a ...

Vodoinstalatér, instalatérské práce. Montáž solárních systémů. Instalace vody, topení.

Nabízím elektroinstalační práce, nové rozvody vody a odpadů, nové obklady, dlažba, baterie-sprchová, umyvadlová aj. Standardní služby: -demontování stávajícího jádra vč. odvozu -vyzdění jádra z tvárnic, provedení omítek -rozvod vodo a elektro instalací, odpadů -obklady -dlažba v koupelně a WC -zabudování 3 kusů ocelových zárubní -WC s ...

Instalatérské, topenářské a plynařské práce, včetně dodávky materiálu, poradenství, návrhů a konzultací v oboru.

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství.

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Práce: -instalatérské -vodoinstalace -topenářské -plynařské Montáž, instalace, oprava: -rozvody vody, sociální zařízení -domácí vodárny -ohřívače vody.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - topenářské práce - vodoinstalatérské práce.