HL Stav Stavebně-obchodní družstvo

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o.
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Topenářské práce Montáž - kotle všech typů Rekonstrukce - koupelny - bytová jádra Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalatérské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství. Výměna, cejchování, oprava, servis: - vodovodní baterie. Prodej: - vodoměry.

Plynoinstalační práce, plynoinstalace Veškeré topenářské práce Prodej - otopná tělesa - kotle, ... Stavební práce Prodej - vybavení koupelen Prodej - sanita, vybavení koupelen Rozvody ZTI.

Stavební firma: - stavební práce, rekonstrukce - plynařské práce, revizní prohlídky plynových kotlů, zavádění plynových potrubí vč. tlakových zkoušek - zednické a obkladačské práce - topenářské práce - instalatérské práce...

Topenářské práce Opravy, čištění - kanalizace Vodoinstalační práce.

Topenářské práce, vodoinstalační práce.

Vodoinstalatérství, topenářství: - rozvod vody, plynu, topení, odpadů a vodovodních přípojek - rekonstrukce starých topných systémů, výměny bojlerů.

Topenářské práce Správa - tepelné zdroje. Správa bytů Vodoinstalatérské práce.

Vodoinstalační a topenářské práce. Vodo, topo.

Rekonstrukce a výstavba objektů, kompletní rekonstrukce bytů a kanceláří, montáž suché stavby, veškeré zednické a obkladačské práce, stolařství a truhlářství na míru, podlahářské práce, elektroinstalace, voda-topení-plyn, tesařské práce, stěhování, vyklízení a úklid, eurookna.

Vodoinstalatérství, topenářství, instalatér, topenář.

Topenářské práce, vodoinstalační práce.

Práce: -instalatérské služby -topenářské práce, topenáři -izolace potrubí -voda, topení, plyn.

Elektromontážní práce Montáž - elektrická podlahová vytápění FENIX. Montáž - sádrokartony. Pokládka - obklady, dlažby. Prodej a servis - vodoinstalační materiál, sanitární keramika Vodoinstalční práce.

Drobné lakýrnické a natěračské práce Montáž - domácí osvětlení lampy, lustry, záclonové a závěsové konzolemontáž, demontáž nábytek. Mytí oken, zrcadel a leštěných ploch Drobné domácí opravy (výměna prasklé žárovky, montáž záclonových a závěsových konzolí, opravy WC.

Topenářské práce Vodoinstalační práce.

Montáž vodo-topo-plyn. Rekonstrukce koupelen a půdních vestaveb.

Topenářské práce Vodoinstalační práce. Vodo-topo.

Práce - vodoinstalační, topenářské.

Topenářské a instalatérské práce. Vodo, topo.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn.

Vodo, topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce. Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - chlazení.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.