ProGrade, s.r.o.
HL Stav Stavebně-obchodní družstvo

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství.

Servis, montáž, revize a zkoušky: - elektrická i plynová zařízení - plníme nádoby plyny. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Hodinový manžel: - drobné elektromontážní práce - drobné stavební práce - instalatér - malíř, natěrač.

Vodoinstalatérství, topenářství, voda-plyn-topení.

Vodoinstalatérství. Odstraňování instalatérských havárií non-stop. Opravy a výměna vodovodních baterií, WC, umyvadel, van, ohřívačů vody a radiátorů. Instalatér.

Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce. Projekce, montáž, servis solárních systémů, solární ohřev. Závlahové systémy zahrad, sportovních hřišť.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, natěračství Vodoinstalatérství, topenářství

Voda, topení, plyn. Alternativní zdroje energie Zavlažovací systémy Zatěsňovací systémy Protipožární systémy Jádrové vrtání Větrací a rekuperační systémy Koupelny a bytová jádra Servis plynových spotřebičů

Hodinový manžel. Domácí práce. Interiérové práce Práce většího rozsahu: -obklady a dlažby, pokládání PVC a plovoucí podlahy, rekonstrukce WC a koupelen Zahradní práce - hrabání listí, sekání dřeva, drobné terénní úpravy a mnoho dalších.

Práce v oblasti vodo, topo, plyn.

Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce a montáže topení, plynu a vody. Dodáváme plynové kotle, elektrokotle, kondenzační kotle, podlahové vytápění, radiátory a domácí vodárny.

Stavební práce, zednictví. Stavební a obkladačaské práce. - kompletní elektroinstalace - voda-plyn-topení - kompletní sádrokartonářské práce - demoliční práce - revitalizace.

Řemeslnické práce: - veškeré instalatérské a topenářské - havárie, montáže, drobné opravy a rekonstrukce - plynoinstalační - vodoinstalační. Nonstop služba voda, topení, plyn a odpady. Rekonstrukce: - koupelny (včetně kalkulace).

Stavební a obkladačské práce. -rekonstrukce koupelen a bytových jader -vodoinstalační a topenářské práce -zateplování budov a rodinných domů -zednické práce.

Topenářské práce Rekonstrukce koupelny Vodoinstalační práce.

Vodoinstalatérství, topenářství

Nabídka instalačních prací, obkladů, dlažeb a zednických prací. Dodávka a montáž zařizovacích předmětů včetně kompletní renovace koupelen.

Zednictví Stavební práce -pokládka podlah -údržbářské práce -vodoinstalace Rekonstrukce bytů, rodinných domů.

Komplexní řešení vodoinstalací, topenářských a plynařských prací v rodinných i obytných domech.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

Práce: - zámečnické - zakázková kovovýroba mříže, dveře, vrata, zábradlí, schodiště, svícny, krbové nářadí -instalatérské rozvody vody v plastu, kovu, mědi

Instalace: - sluneční kolektory. Topenářské práce. Instalace: - centrální vysavače. Čištění: - kanalizace mechanické, tlakové. Úpravny vody ECOWATER(zbavení vody vodního kamene). Vodoinstalační práce. Výměna kotlů, radiátorů, ohřívačů.