ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Komplexní řešení, realizace, prodej: -dodávky technologie pro stavby, stravovací provozy (chladírenská zařízení, topení, voda, plyn, vzduchotechnika a pod.) -vybavení staveb (zajištění interierových dodávek a montáží) -projektová činnost ve výstavbě.

Práce - instalatérské, topenářské a zednické. Dodávky materiálu a možnost vizuálních návrhů.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Plynařství, plynoinstalace Montáže, instalace: - ústřední topení - výměníkové stanice - horkovody a teplovody včetně tlakových zařízení či plynovodů.

Zámečnictví, nástrojářství. Vodoinstalatérství, topenářství. Výroba, projekce: - ocelové konstrukce, sila a zásobníky. Montáže, dodávka: - technologické celky - pláštění a konstrukce střech průmyslových budov.

Vodoinstalatérské práce, vodoinstalatérství. Topenářské práce, topenářství. Zelená úsporám. Dodavatel: - zásobníky topné vody - akumulační zásobníky, akumulační nádrže - kotle na spalování pelet - zplynovací kotle -solární kolektory.

Topenářské práce Instalatérské práce. Optimalizace projektu Vodoinstalace Ústřední vytápění Výměna plynových kotlů Výměna plynových ohřívačů Odpady a kanalizace Podlahové vytápění Zařizovací předměty.

Plynoinstalační práce Montáž - solární systémy Topenářské práce Návrhy a realizace - koupelny Instalatérské práce.

SUCHÁ MONTÁŽ A JE TO V SUCHU. Veškeré stavební práce. Řemesla: -elektrikář nn do 1000 V -zedník -obkladač -vodař -podlahář -topenář -plynař. Zajistíme v subdodávce spolehlivými a ověřenými firmami. Poradenství, cenová nabídka a montáž: -suchá výstavba -sádrokartony KNAUF na základě certifikace a RIGIPS -půdní nástavby, ...

Stavební firma. Služby v oboru stavebnictví a instalatérství.

Montáže vodo-topo-plyn. Havárie, opravy, údržba. Instalatérské, plynařské, plynoinstalatérské, topenářské práce. Montáž ÚT, ústřední topení, ZTI a plynoinstalace v obytných i účelových objektech. Montáž provádíme z PPR, RPE, KG, HT, plastů, mědi, kovů. Revize, revizní služby, servis-plyn, plynofikace, tlakové nádoby, voda, ...

Firma je držitelem ISO 9001/2001. Nové instalace TZB, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn, VZT (vzduchotechnika): -kanalizace vnitřní a venkovní: -vodovodní řady -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter (ZTI) LAUFEN, JIKA (vana, umyvadlo, WC), tuzemské i zahraniční ...

Výroba, služby: -topenářské práce -plynařské práce -vodoinstalační práce.

Provádíme: -veškeré stavební práce -elektroinstalace -montáže hromosvodů -domovní telefony -zabezpečovací systémy -vodoinstalace -plynoinstalace -instalace topení a kotlů -opravy a zeteplování fasád -opravy sakrálních památek a historických budov.

Instalatérské a topenářské práce. Rozvody vody, topení a plynu vč. revize, odpadní potrubí vnitřní. Rekonstrukce bytových jader. Elektroinstalace zajistíme. Další provozovna: -664 51 Šlapanice Čechova 11 608 478 280

Studie, projekt, dodávky na klíč, montáž, demontáž, instalace, rekonstrukce, opravy, revize: -vodovodní řady i vnitřní rozvody (plast, měď, pozink, svařované černé potrubí) -příprava TUV, ohřívače -odpady vody (plastové, litinové) -sanitární zařízení koupelen -plynové rozvody -plynofikace domů -průmyslové rozvody plynu ...

Služby. Topení: -kotelny -vyměníkové stanice -montáže ústředního vytápění aj. Plyn: -plynovody: průmyslové, venkovní, domovní, distribuční -plynové přípojky -revize plynových zařízení. Voda: -rozvody vody: průmyslové, venkovní, domovní -požární vodovody. Kanalizace. Chlazení: -montáž klimatizační jednotky.

Topení, voda, plyn: -instalatérské a topenářské práce, dodávky na klíč -montáže topení - klasické, ústřední, etážové a podlahové -montáže tepelných čerpadel -montáže vodovodních potrubí a vnitřních kanalizací, odpadní potrubí -montáže plynových potrubí a revize -plynové kondenzační kotle BAXI -montáž solárních systémů pro ohřev: ...

Projektování, práce, montáž, instalace: -voda, plyn, topení -vodoinstalace (vodoinstalační práce) -plynoinstalace (plynová zařízení) -vytápění -kotle do výkonu 500kW -kotelny -výměnikové stanice (pára, voda). Vytápění: -tepelná čerpadla. Údržba, oprava, servis: -plynové spotřebiče -plynová topidla. Obchod, prodej: -materiál: ...

Správa bytového fondu. Poradenství: - právní - v oblasti správy domů, bytů a nebytových prostor a činností souvisejících s realizací Zákona o vlastnictví bytu. Montáž, servis: - výtahy. Práce, revize: - elektroinstalatér - vodoinstalatér - topenář. Opravy, servis: - plynová zařízení. Instalace, servis: - měřicí a regulační ...

Voda, plyn, topení. Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce. Oprava, servis voda, topení, plyn. Výměna, údržba trubek, trubky, potrubí. Oprava, revize, projekce kotel, kotlů.

Montáž, servis, oprava: -vodoinstalatérské -topenářské -zámečnické práce.

Nové instalace, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn -kanalizace vnitřní -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů -ohřev teplé užitkové vody (TUV) -topení ústřední, etážové, podlahové GABOTHERM.

Montáž, instalace: -voda, kanalizace vnitřní, venkovní -plynoinstalace -topení, vytápění vč. kotelny =kotle na tuhá (pelety, dřevo, uhlí) a plynná paliva =solární systémy vytápěcí -domovní přípojky voda, plyn -revize plynu Centrální vysavače v domech.