ProGrade, s.r.o.
HL Stav Stavebně-obchodní družstvo

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Voda, topení, plyn, revize plynu do 50 kW, servis a kontroly plynových spotřebičů značek Immergas, Broetje, Mora, MoraTop, Karma a další.

Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Sběr, přeprava, likvidace, odstranění: -tekutý a pevný odpad -nebezpečné odpady: -kaly z odlučovačů oleje a lapáků nečistot -emulze -průsakové vody ze skládek odpadů -pevné odpady: -demoliční, domový, stavební materiál -upotřebovaná čistící tkanina -sorbenty, aj.. Odvoz, ...

Montáže, prodej: - podlahového vytápění, radiátorů a solárií ( topení, radiátory, solária). Specializace na nerezové ohřívače vody včetně solárů a nerezové kotle na dřevo.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, montáže topení. Zednické práce. Zemní a výkopové práce. Nákladní autodoprava.

Vodoinstalatérství, topenářství, měření a regulace

Výstavba: - rodinné domy - bytové domy - revitalizace, zateplování. Provádíme: - vodoinstalatérství, topenářství - kanalizace - elektrorozvody - obklady a dlažby.

Jako hodinový manžel provádím drobné opravy a údržbu v domácnosti, zajistím opravu vodoinstalace a elektroinstalace, výměnu oken, dveří, obklady koupelen, pokládku plovoucích podlah, ale i větší stavební práce, například rekonstrukce bytových jader.

Hodinový manžel Ostrava. Služby: - instalatérské, elektrikářské, zámečnické, svářečské a malířské práce - ladění TV - pokládání podlahových krytin - řezání, štípání dřeva - odklízení sněhu - sekání trávy a další

Instalatérské práce: - rozvody vody - koupelny - montáž odpadů. Topenářské práce.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Svářečské práce. Služby: - hodinový manžel na drobné úpravy bytu či domu.

Práce: - zednické - přípravné a dokončovací stavební práce - sádrokartonářské, sádrokartony, podhledy - malířské a lakýrnické práce - obkladačské práce, obklady, dlažba - instalatérské práce - elektroinstalační práce - hodinový manžel - drobné řemeslnické práce všeho druhu.

Montáž, oprava, revize: -voda, topení, plyn.

Vodoinstalatérství. Topenářské práce.

Řemeslnické práce: - vodo-topo-plyn, voda, topení, plyn - vodoinstalatérské, instalatérské práce - plynařské práce - topenářské práce, vytápění, topení - vrtané studny, čističky - ČOV, vodoměrné šachtice.

Vodoinstalatérství, topenářství. Práce. - vodoinstalace - topenářské. Prodej: - bytové antimagnetické vodoměry Výkup: -staré, použité vodoměry.

Prodej a servis techniky SAALMANN: - terapeutické přístroje pro úspěšnou fototerapii: - slouží k ozařování malých i velkých ploch těla při léčbě kožních chorob, zejména lupénky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Stavební firma: - HSV - hlavní stavební výroba (hrubé stavby, inženýrské sítě) - ...

Montáž, instalace: - voda - topení - plyn Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Instalatér, domovní a průmyslové instalace. Kompletní dodávka a montáž rozvodu vody. Rekonstrukce bytových jader. Kompletní dodávka a montáž domovní a venkovní kanalizace. Topení-kompletní dodávka a montáž ÚT.

Řemeslnické práce: - instalatérské - voda, topení, plyn - plynař, topenář.

Stavební práce: - RD na klíč - projektová dokumentace - topenářské, elektro, instalatérské, stolařské, klempířské, pokrývačské, tesařské práce - stavební dozor.

Celková rekonstrukce: - výstavby od A do Z. Sanace. Výstavba rodinných domů, RD na klíč. Řemesla: - voda, topení, plyn - elektro - sádrokarton - kanalizace. Práce: - vodoinstalační - topenařské - plynařské - elektromontážní - sádrokartonářské - zednické - obkladačské. Zemní práce, výkopové práce. Stavba, opravy: ...

Komunální služby. Městské služby, technické služby: - údržba zeleně, ořezy a vysekávání stromů a keřů - čištění příkopů a drobných vodních toků-ručně, strojně - správa hřbitova - údržba veřejného osvětlení - práce s autoplošinou MP** 13 - přistavení a odvoz kontejnerů, kontejnerová AVIA, dovoz traktorem do 1, 8 t, odvoz stavební suti a ...

Prodej a montáž - garážová vrata Lehké dřevostavby drobné přídomky, stáje, chatky - aluminiové předokenní rolety Prodej - fasádní obkladový materiál VINYL SIDING - plastová okna a dveře - fasádní obkladový materiál VINYL SIDING Vodoinstalační práce