ProGrade, s.r.o.
HL Stav Stavebně-obchodní družstvo

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Michal Mayer poskytuje práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - revize plynových spotřebičů, domovních plynovodů - rekonstrukce koupelen - montáž solárních systémů pro ohřev vody.

Projekce, dodávka, montáž, revize, opravy: Ústřední vytápění-kov, plast, měď: -podlahové topení-CUPROTHERM, UNIVERSA, TTI -výměníkové stanice, kotelny -horkovody, parovody -měření a regulace-výměníkové stanice, patky domů -měření páry a kondenzátu. Vodoinstalace, instalatér-kov, plast, měď: -hlavní ...

Hodinový manžel - instalatérské práce - zámečnické práce - tesařské a stavební práce - úpravy interiérů - údržba zahrady - nákladní autodoprava.

Provádí veškeré topenářské, vodoinstalatérské a plynařské práce včetně zapojení plynu a plynových kotlů kompletní navrhnutí a realizace rozvodů vody, topení, kanalizace a plynu na váš nový dům či rekonstrukci dodávka + montáž kotlů - navrhne a zrealizuje kotelnu, technické poradenství. ( jsme v projektu zelená úsporám )

Činnost: - služby hodinového manžela - drobné opravy v domácnosti - čištění koberců, čalounění.

Stavební činnost - zednické a bourací práce - rekonstrukce domů a nebytových prostor - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce - malířské práce.

Instalatérské práce. Montáže: - solární kolektory - tepelná čerpadla - kotle na biomasu včetně akumulačních zásobníků - rozvody ústředního topení - vodoinstalace - odpady - plynofikace včetně revize. Opravy: - plynové kotle - podlahové topení. Koupelny na klíč. Inženýrská činost.

Komplexní dodávky: - plyn, voda, topení, parovody - odpady, kanalizace - bazény, jímky.

Stavební firma FUS a HARAZIM s.r.o. poskytuje: - zednické práce - tesařské práce - elektroinstalační práce - obkladačské práce - malířské práce - zámečnické práce - instalatérské práce - rekonstrukce domů a bytů. Sídlo: FUS a HARAZIM s. r. o. Oběžná 161/15 709 00 Ostrava - Mar. Hory

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - stavební práce - voda, topení, plyn. Koupelnové studio, prodej: - sanitární keramika - obklady, dlažby.

Instalatérské a topenářské práce: - rozvody plynu a vody - instalace podlahového topení - čištění, rekonstrukce a instalace kanalizace. Servis: - plynové spotřebiče.

Inspra poskytuje: - instalatérské a topenářské práce - vodoinstalace - kanalizace - solární systémy.

Instalatérské práce, vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynárenské práce, plynoinstalace.

Firma Instalatérství Peter se sídlem ve Frýdku-Místku se zabývá komplexními službami v oblasti instalatérských prací. V rámci naši činnosti se zabýváme také topenářskými pracem, např. montáží rozvodů vody v materiálech - měď, plast pozink, opravami stávajících rozvodů, rekonstrukcemi koupelen a bytových jader, montáží montáží zařizovacích předmětů ...

Práce: - instalatérské - plynařské - topenářské.

Společnost TOPMONT INSTAL s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oboru voda, plyn a topení - provádí instalatérské práce v bytových i nebytových prostorech, v rodinných i panelových domech, ve firemních a průmyslových objektech.

Distribuce, rozvod: - teplo, tepla - teplá užitková voda, teplé vody - studená pitná voda, pitné vody. Služby: - čištění kanalizace, kanalizací - vývoz jímek, jímky.

- Izolatérství - Klempířství a oprava karosérií - Malířství, lakýrnictví a natěračství - Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení - Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny - Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady - Pokrývačství, tesařství - Poskytování technických služeb k ...

Firma Petr Hanke - HANETERM provádí kompletní instalatérské práce. Zhotovíme rozvody vody, plynu, topení i rekonstrukce koupelen. Dále se zabýváme pokládkou podlah. Sídlíme v Krnově. Naše činnost: - vodoinstalatérské práce - montáž rozvodů vody, odpadů - topenářské práce - montáž topení, kotlů, tepelných čerpadel, ústředního vytápění ...

Společnost INTEVO Třinec, s.r.o. se specializuje na topení, vodu, plyn, chlazení a elektro.

Společnost MEDOPOL, s.r.o. zajišťuje topenářské, instalatérské, zednické, obkladačské práce.

Rekonstrukce koupelen a interiérů - projekce, realizace. Bytové interiéry na klíč. Služby bytového architekta. Práce: - elektroinstalace - vodoinstalace - zednické, omítkářské - obklady, dlažby - sádrokartonářské. Servis, instalace: - kávovary (domácí, profesionální, pákové). Sídlo firmy: - U Parku 2868/3, Ostrava - Moravská ...

Plynoinstalační práce Dodávka a montáž - solární panely Dodávka a montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Dodávka a montáž - radiátory Dodávka a montáž - kotle na tuhá paliva Vodoinstalační práce

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnická výroba. Zpracování plastů Výroba: - z oceli, nerez materiálů, plastů - zvony ze žáruvzdorných materiálů - plastová víka pro odlévání keramiky - polotovary pro zahradnické nářadí Montáž: - topení, vodoinstalace.