ProGrade, s.r.o.
HL Stav Stavebně-obchodní družstvo

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Stavební firma SKROSTAV s.r.o. provádí veškeré stavební práce. Věnujeme se výstavbě rodinných domů, rekonstrukcím budov, revitalizacím panelových domů i pracem v oboru vodo, topo, plyn. Sídlíme v obci Těrlicko - Horní Těrlicko, okres Karviná. Stavební firma, práce: - výstavba rodinných domů - zateplování - půdní vestavby - rekonstrukce ...

Společnost MaRel corp s.r.o. poskytuje profesionální služby plynařů, topenářů a instalatérů v okresech Karviná, Ostrava a Frýdek-Místek. Jsme obchodním zastoupením firmy Thermona - plynové kotle Therm na tuhá paliva. Realizujeme komplexní služby v oblasti: - vodoinstalatérství - topenářství - plynařství Topenáři, plynaři i instalatéři ...

Firma provádí komplexní instalatérské a stavební práce v oblasti vody, topení, plynu a kanalizace. Nejčastěji se jedná montáž plynových kotlů, vodovodních přípojek, podlahového topení, rozvody plynu, čištění a monitoring kanalizací pomocí inspekční kamery. Dále realizuje rekonstrukce domů a bytů včetně koupelen.

Rozvody plynu, topení a vody Montáž - solární kolektory - kotle na biomasu - centrální vysavače

Naše firma zajišťuje montáže plastových, dřevěných a hliníkových oken a montáž fasádního zateplovacího systému Hunter Douglas. Nabízíme Vám: Montážní práce: - montáže všech typů oken, dveří a zimních zahrad - montáže sloupkopříčkových hliníkových prosklených fasád a nadsvětlíků - montáž doplňků (např. kliky, madla, dveřní samozavírače, ...

Řemeslnické práce: - vodoinstalační (instalatérské) - topenářské - plynařské. Maloobchod, prodej: - ohřívače vody (zásobníkové, průtokové) - kotle - rozvody v mědi, plastu, oceli - kulové kohouty - armatury - systém pro podlahové topení - radiátory - koupelnová tělesa - keramika - baterie - vany - sprchové kouty - ...

Dodávka tepla. Výroba, rozvod, dodávka: - teplo. Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské - plynařské - elektroinstalační - topenářské Revize elektro.

Stavební práce: - lešenářské - malířské, natěračské - zámečnické, zámečnictví - zednické, obkladačské - výstavba rodinných domů - klempířské - zateplování - vodoinstalatérské - topenářské

Společnost S.M. Kanalizace s.r.o. se zabývá čištěním kanalizací, vývozem a likvidací odpadů, septiků, žump, čištěním fasád a to v okolí Havířova, Ostravy, Stonavy a celého Moravskoslezského kraje. Specializujeme se také na havarijní služby a úklidové, instalatérské a zednické práce. Zajišťujeme vývoz septiků a bio odpadů.

Služby: - hydroizolace a zateplování plochých střech - vodoinstalatérské a topenářské práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších ...

Čištění kanalizace tlakově a mechanicky, čištění tukových lapolu a jímek, kamerové zkoušky potrubí, frézovaní kanalizace.Dále provádíme zemní a výkopové práce a izolace kolem objektu

Stavební činnost - rekonstrukce bytových jader - instalatérské práce - obkladačské práce - zednické práce - malířské práce.

Práce: -topenářské. -vodoinstalatérské. -montáž podlahové vytápění. -rekonstrukce koupelen. -rekonstrukce bytových jader. -plynařské. Montáž: -solární systémy pro ohřev vody.

Stavební firma, výstavba: - občanské a bytové stavby - revitalizace panelových domů - rekonstrukce koupelen - rekonstrukce bytového fondu - voda, topení, plyn. Zelená úsporám. Zateplování.

Instalatérské práce: - vodovody, topení, solární panely, tepelná čerpadla, odpady, krby, koupelny.

Práce: - ocelové konstrukce - posuvné a křídlové brány, ploty - soustružnické, soustruh - frézařské, fréza - zámečnické, zámečník - elektroinstalační, elektroinstalace.

Instalace: - voda - topení - plyn - olejové topení. Nové rozvody - v dostupných materiálech - měď, kov, plast. Práce: - vodoinstalatérské, vodoinstalatérství - topenářské, topenářství - plynařské.

Stavební činnost. Demolice. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výrobky ze železa - bezbariérové přístupy. Údržba a správa nemovitostí včetně oprav. Rozvody vody, plynu a topení. Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Sídlo firmy: - Stonava 1069 (areál NZ OKK), 73534 Stonava.

Rekonstrukce: - bytová jádra. Řemeslo: - instalatér - vodoinstalatérství, vodovodní rozvody - topenář - topenářství - plynař - plynoinstalace, plynofikace. Opravy, servis: - kotle Dakon.

Vodoinstalatérství, topenářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování technických služeb

Voda, topení, plyn, revize plynu do 50 kW, servis a kontroly plynových spotřebičů značek Immergas, Broetje, Mora, MoraTop, Karma a další.

Výstavba: - rodinné domy - bytové domy - revitalizace, zateplování. Provádíme: - vodoinstalatérství, topenářství - kanalizace - elektrorozvody - obklady a dlažby.

Montáž, oprava, revize: -voda, topení, plyn.