ProGrade, s.r.o.
HL Stav Stavebně-obchodní družstvo

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Prodej a servis techniky SAALMANN: - terapeutické přístroje pro úspěšnou fototerapii: - slouží k ozařování malých i velkých ploch těla při léčbě kožních chorob, zejména lupénky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Stavební firma: - HSV - hlavní stavební výroba (hrubé stavby, inženýrské sítě) - ...

Instalatér, domovní a průmyslové instalace. Kompletní dodávka a montáž rozvodu vody. Rekonstrukce bytových jader. Kompletní dodávka a montáž domovní a venkovní kanalizace. Topení-kompletní dodávka a montáž ÚT.

Řemeslnické práce: - instalatérské - voda, topení, plyn - plynař, topenář.

Komunální služby. Městské služby, technické služby: - údržba zeleně, ořezy a vysekávání stromů a keřů - čištění příkopů a drobných vodních toků-ručně, strojně - správa hřbitova - údržba veřejného osvětlení - práce s autoplošinou MP** 13 - přistavení a odvoz kontejnerů, kontejnerová AVIA, dovoz traktorem do 1, 8 t, odvoz stavební suti a ...

Drobné údžbářské a opravářské služby: - hodinový manžel.

Rekonstrukce domů a bytů. Výstavba domů. Práce: - zednické - instalatérské - malířské - elektroinstalační - zemní. Oblast působení - Ostrava, Bohumín, Karviná, Frýdek, Orlová, Dětmarovice.

Specializace na rekonstrukce koupelen a interiéru od A-Z za rozumné ceny po domluvě, Sprostředkováváme elektrikářské a instalaterské práce + revize, rozpočty a návrhy vizualizace v ceně zakázek.

Řemeslnické práce: - instalatérské - voda, topení - topenářské.

Vodoinstalatérství. Řemeslo: - instalatér.

Výroba, oprava, montáž: - vyhrazená tlaková zařízení - ocelové konstrukce, potrubní trasy. Montáž, oprava: - armatury, ventilátory, regenerační ohříváky vzduchu, elektrostatické odlučovače popílku, mlecí linky k úpravě paliva, drtiče strusky, dopravní pásy, zauhlovací technika, mazutové a naftové hospodářství, vyhrazená plynová zařízení, ...

Stavební firma. Elektroinstalační práce. Vodoinstalatérské práce.

Nepřetržitá, poruchová, havarijní služba, nonstop: -telefon: 596320011. Opravy: -elektro-elektrikář -voda-instalatér -plyn-plynař -ústřední topení-topenář -výtahy. Správa a údržba bytového fondu: -vyúčtování-teplo, teplá voda, služby spojené s bydlením. Správa a údržba bytového fondu pro SVJ; BD. Prodej, dodávka-na ...

Dodávka, montáž, servis, revize, oprava: - elektroinstalace - hromosvody - elektroprojekce - vodoinstalatérské práce, vodoinstalace - rozvody ústředního vytápění, topení.

Topenářské a vodoinstalatérské práce. Montáž: - topení, topné systémy. Zhotovení: - plynovody - rozvody vody - kotelny.

Řemeslnické práce: - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské. Montáž topení a topných systémů. Zhotovení kotelen, rozvodů vody i plynovodů a domovních přípojek.

Služby: - zpracování projektové dokumentace - plynofikace - revize-plynová zařízení, tlakové zkoušky - rozvody kanalizace, ústředního topení v objektech, vody. Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalatérské.

Instalatérství, topenářství. Instalatérské a topenářské práce včetně projektů, revizí a rozpočtů. Dodávky a montáže: - rozvody topení - plynové kotle - vodoinstalace.

Řemeslnická činnost: - vodoinstalatérské práce - topení, topenářské práce - obklady, dlažby - přestavby bytových jader - koupelny na klíč - půdní výstavby, přestavby.

Instalatérství. Řemeslnické práce: - instalatér, vodoinstalatérské práce - topenářské - plynařské. Montáž: - topení - rozvody plynu a vody.

Práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Rozvody: - podlahové vytápění - voda, odpad v bytových jádrech a rodinných domech. Montáž: - kotle na plyn a pevná paliva - solární kolektory - radiátorové topení. Koupelny na klíč.

Voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla.

Zámečnické práce, zámečnictví: - speciální mříže do žákovských šaten - výroba - ploty, vrata. Instalatérské práce, instalatérství. Topenářské práce. Kompletní montáž topného systému.

Projekce, projektování, montáž: - vodoinstalatérství - topenářství. Měření, regulace.

Řemeslo: - instalatérské práce - topenářské práce - plynové rozvody, plynař - voda, vodoinstalace.