ProGrade, s.r.o.
HL Stav Stavebně-obchodní družstvo

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Vodoinstalatérské práce: -voda-topení-plyn -tepelná čerpadla -solární zařízení -dotační program: kotlíkové dotace, zelená úsporám

Práce: - vodo, topo, plyn - rekonstrukce rozvodů v panelových a rodinných domech - komplexní služby.

Provádíme dodávku a montáž plynových kotlů radiátorů a podlahového vytápění. Provádíme rozvody vody, odpadů a plynu v RD, BD a firmách, výstavbu plynovodů a přípojek vč. revizí a projektové dokumentace. Prodloužení plynovodních a vodovodních řádů. Dále nabízíme dodávku a montáž protipožárních hadic k plynovým sporákům a dodatečné utěsňování ...

Stavební činnost: - stavby na klíč - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - vodoinstalace - topenářské práce

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - vodo, topo, plyn

Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Firma pracuje v certifikovaném systému jakosti ISO 9001:2000 Výroba: - ocelové radiátory a příslušenství - pasti na hlodavce - pasti na zvěř a škodnou - zpracování plechů na CNC strojích - dělení plechů - tváření - svařování. Služby: - projekce a instalace v oboru plyn, voda, topení. Možnost poskytnutí náhradního plnění ...

Služby: - hodinový manžel - drobné opravy - sestavování nábytku - instalatérské práce - obkladačské práce - zámečnické a svářečské práce - klempířské práce - kácení stromů - opravy a stavba plotů - terénní úpravy a další.

Služby: - vodoinstalatérské práce - podlahářské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - drobné malířské práce - montáže polic, skříněk, zrcadel a dalších doplňků.

Zednictví - rekonstrukce koupelen - elektroinstalační práce - zednické práce - vodoinstalatérské a topenářské práce.

Vodo topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Naše firma se po dlouholetých zkušenostech zaměřuje na rekonstrukce bytových jader, instalatérské práce a koupelny na klíč. Realizace provádíme nejen v Olomouckém kraji, ale také na Slovensku. Neváhejte se obrátit na naše odporníky, kteří Vám vždy rádi poradí. Služby, stavební a zednické práce: - kompletní realizace a rekonstrukce bytových ...

Vodoinstalatérství, topenářství Opravy silničních vozidel

Řemeslo: - plynař, topenář, vodař Práce: - montáže plynových rozvodů - kompletní vodovodní instalace - topenářské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Práce: - veškeré vodoinstalační. Autodoprava do 1t. Prodejna AQUA-MAT: - instalační materiál voda-topení-plyn - vodovodní baterie - sanitární keramika - zástěny a boxy - plynové kotle, bojlery, radiátory. Prodej, montáž: - magnetické úpravny vody SUPERTOK. Autorizovaný servis fy: Sanela, Geberit, Cersanit. Realitní ...

Vodoinstalatérství, topenářství - vodoinstalatérské a topenářské práce - vodo topo - montáž topení, radiátorů, kotlů - rozvody vody.

Stavební činnost: - rekonstrukce bytového jádra, bytů, koupelny - zateplení fasád - pokládka dlažeb a obkladů - zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč.

Vodoinstalatérství, topenářství Prodej, dodávka, montáž: - solární systémy, panely a sety - plynové kotle, akumulační nádrže, tepelná čerpadla, rekuperace, regulace, podlahové topení. Výměny kotlů na tuhá paliva z kotlíkové dotace.

Hodinový manžel. Zámečnické práce. Údržbářské práce.

Topenářské práce. Vodoinstalatérské práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Hodinový manžel, služby: - montáž nábytku - vodoinstalace - pokládka plovoucí podlahy - práce na zahradě