ProGrade, s.r.o.
HL Stav Stavebně-obchodní družstvo

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Instalatérské, topenářské práce a rekonstrukce plynovodu. Opravy a servis vodovodního a kanalizačního potrubí, koupelen a jader. Instalace měděného a plastového potrubí, podlahového topení a solárních systémů. Renovace plynového ocelového bezešvého potrubí, nízkotlaké i střednětlaké plynovody.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Voda - topení - plyn. Montáže solárních systémů.

Kompletní instalace voda-topení-plyn pro občanskou a průmyslovou výstavbu: - rekonstrukce bytových fondů - výměny stoupaček obytných domů - podlahové vytápění - výměny plynospotřebičů.

Montáže inženýrských sítí spol.s r.o. Prostějov partner RWE - JMP a.s. Výstavba pro firmy, státní organizace, úřady, soukromé osoby: - vodovody - plynovody - kanalizace - kotelny. Zemní a bourací práce. Pozemní stavitelství. Rekonstrukce: - inženýrské sítě, pozemní stavby. Topenář, plynař, instalatér - práce i servis. Oprava, ...

Instalatérské práce (vodo - topo - plyn).

Hodinový manžel Zdeněk Elektrikářské práce, instalatérské práce, zednické práce, výškové práce a klimatizace (i v Brně a okolí), obkladačské práce a jiné

Projekce, montáž, revize, servis: - topení, topenářství - plyn, plynárenství - voda, vodoinstalatérství - elektroinstalace. Vytápení objektů. Zdravotní instalace: - kompletní výstavba koupelen. Plynomontáže a jejich instalace: - domovní plynoinstalace - průmyslové plynoinstalace.

Velkoobchod. Zprostředkování služeb v oblasti obchodu. Obchodní služby - nákup, prodej.

Revize a instalace, voda, plyn, topení.

Realizace - solární systémy. Topenářské práce. Dodávka - centrální vysavače HUSKY, DUOVAC Rekonstrukce - koupelny. Instalatérské práce stavební a dokončovací práce.

Montáže, opravy, výměny: - rozvody vody a topení - radiátorová tělesa, kotle - ústřední topení - sanitární vybavení - bojlery (elektrické, plynové, kombinované).

Montáže sádrokartonů, půdní vestavby, minerální podhledy, zateplení fasád. Vodo-topo.

Práce: - instalatérské.

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Dodavatel kompletní technologie staveb v oboru plynové, tlakové, tepelné a regulační techniky. Stavby: -plynovody, vodovody, kanalizace, čistírny odpadních vod. Montáž, revize, servis: -plynové přípojky -plynoinstalace -technologie kotelen, úpraven vod, tlakových zařízení a ústředního vytápění.

Technický servis: - voda - topení - plyn. Instalatérské práce. Drobné zednické práce.

Montáž - solární kolektory Montáž - podlahové vytápění - ústřední topení Vodoinstalační prácemontáž - sprchové kouty, baterie, keramika, vany, ...

Instalaterství Pastyřík: - voda - topení - plyn.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Plynoinstalační práce Montáž a servis - solární kolektory Topenářské práce Pokládka - podlahové topení Kovovýrobazámečnické práce Vodoinstalační práce

Topenářské práce Zednické práce Rozvody kanalizace Čištění odpadů Rozvody vody