HL Stav Stavebně-obchodní družstvo

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o.
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynařské práce - revize plynu - rekonstrukce koupelen

Práce stavební, instalatérské, elektrikářské, podlahářské, malířské, obkladačcké a dekorativní. Rekonstrukce domů, bytů a dalších prostor. Opravy koupelen a bytových jader.

Práce: -stavební. -sádrokartonářské. -instalatérské, topenářské, plynařské. -elektrikářské práce. -výškové práce pomocí horolezecké techniky. -úklidové: -čištění koberců, čalouněného nábytku. -mytí oken. -vyklízení sklepů, půd.

Plynařské, topenářské a vodoinstalatérské práce.

Stavební činnost -pokrývačské práce -vodoinstalační práce

- reklamní činnost a marketing - zprostředkování obchodu a služeb - realitní činnost - inženýrská činnost v investiční výstavbě - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - projektová činnost ve výstavbě - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - silniční motorová doprava silniční vnitrostátní - silniční motorová doprava ...

Vodoinstalatérství, topenářství

Práce: -vodoinstalatérské. -kamerové prohlídky, čištění kanalizace. -plynařské. Montáž: -tepelná čerpadla, solární systémy.

Služby: -změření průtoku vody v bateriích a sprchách -výpočet návratnosti spořičů pro vaši firmu / byt -montáž a seřízení průtoku spořičů na optimum

Instalatérské, plynařské, stavební a zednické práce. Rekonstrukce rodinných domů a fasád. Pokládka obkladů a dlažeb. Zateplování a omítání.

Provádíme drobné opravy v domácnostech a kancelářích

Zajištění topenářských, instalatérských a plynařských prací.

Hodinový manžel - služby pro domácnosti a firmy, opravy, údržba a servis bytů a kanceláří, montáže nábytku, bytových doplňků, čištění koberců a čalouněného nábytku, drobné instalatérské a elektro práce, dodávka a montáž žaluzií a rolet, vrtání do panelů, zapojení praček, myček, mytí oken a dveří apod.

Dezinfekce potrubí vnitřního vodovodu včetně vystavení Zajištění rozboru vody z dezinfikovaného rozvodu vody. Vodoinstalatérské práce.

Servis, výměna a pravidelná klimatizace Elektroinstalační práce Dodávka, montáž a servis - tepelná čerpadla Topenářské práce - kompletní dodávky - rozvody topení - peletová kamna Čištění - kuchyňské provozy a mytí - klimatizační jednotky Vodoinstalační práce - kompletní dodávky - rozvody ...

Instalatérské a topenářské práce. Zednictví a obkladačství.

Stavební firma. Rozvody a instalace.

Požární rozvody Kotelny - výměníkové stanice Projektové dokumentace Topenářství montáž - topné systémy - ústřední a podlahové vytápění Prodej - instalační materiál - kotle - otopná tělesa Bourací práce - sanitární systémy - vodovodní rozvody v rodinných, bytových domech i průmyslových ...

Elektroinstalace, instalatérství a montáž sádrokartonu.

Realizace a rekonstrukce koupelen a bytových jader. Rozvod vody a kanalizace.

Rozvody topení Prodej vybavení do koupelen, pákové baterie, toalety, sprchové kouty

Řemesla, služby - zednické práce - hrubé stavby - malířské práce - pokládka podlah - vodo topo plyn - vodoinstatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - elektroinstalační práce - sádrokartonářské práce - bytová výstavba na klíč

Stavební práce - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - výstavba rodinných domů na klíč - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - zateplování budov - svářečské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - topenářské práce - podlahářské práce