Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Práce: -klempířské -pokrývačské -úklidové -topenářské -vodoinstalatérské. Autodoprava: -zemní práce-UNC -nákladní s hydraulickou rukou -doprava suti, štěrku a písku. Prodej: -stavební hmoty. Stavební úpravy: -izolace betonových konstrukcí -izolace plochých střech -izolace tepelná. Údržba zeleně. Aplikace nátěrových hmot.

Plynoinstalační práce Solární systémy Topenářské práce Svářečské práce Vodoinstalační práce

Práce: -topenář -instalatér voda -plyn. Prodej, servis: -kotle JUNKERS.

Zámečnické a instalatérské práce. Svářečské práce. Opravy: -topení -odpady -bytová jádra. Rozvody vody. Po-Pá dle dohody se zákazníkem. Provozovna: Pražská 54, Kolín

Stavební práce: - zednické - obkladačské, montáž sádrokartonu a minerálních podhledů - instalatérské - topenářské - pokrývačské a tesařské - malířské a lakýrnické - klempířské - elektromontážní - zámečnické veškeré - podlahářské ( pokládání všech druhů podlahových krytin) - izolatérské, izolace staveb proti vlhkosti Prodej a ...

Nabídka instalatérských, zednických, topenářských a elektrikářských prací. Provádění čistění kanalizací i odpadů.

Plynařské práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Instalatér Benešov. Provádíme opravy vodovodního potrubí, rekonstrukce bytových jader, opravy stoupaček atd. Navštivte náš web.

Služby: - truhlářství, - zednictví, - vodoinstalatérství, topenářství, - tesařství.

Služby, voda-topení-plyn: -domovní a venkovní instalace vody, kanalizace -ústřední a etážové vytápění -podlahové topení -dodávka a montáž plynových rozvodů včetně projektu a revize -průmyslové instlace vody, kanalizace, vytápění, plynu -autorizovaný servis kotlů DAKON -prodej, montáž a servis kotlů značky ATMOS -připojení vodáren -montáž ...

Vodoinstalatérství. Topenářství. Montáže a servis chladícího zařízení. Koupě a prodej zboží. Zprostředkovatelská činnost. Zámečnictví. Montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Realitní činnost.

Naše služby: - vyklízení objektů - demoliční práce - tesařské a truhlářské práce - výkopové práce - elektroinstalace - vodoinstalace - stavební práce.

Montáže: - rozvody vody - kanalizace - ústřední, klasické, podlahové. Výroba: - elektrické přímotopné kotle PF - komponenty pro ústřední topení podlahové i klasické. Prodej: - plynové kotle BERETA, REMEHA, VAILLANT - materiál pro montáž ústředního topení - uzávěry, izolace.

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Sádrokartonářské práce Kompletní rekonstrukce - rodinné domystavba - rodinné domy na klíčkompletní stavební práce - novostavby - odpovídá podmínkám projektu ZELENÁ ÚSPORÁM Bytová jádra - odpovídá podmínkám projektu ZELENÁ ÚSPORÁM Vodoinstalační práce

Stavby a rekonstrukce domů, venkovní úpravy, bytová jádra, koupelny, kuchyně, zednické práce, výkopové práce, obkladačské práce, chodníky, instalatérské práce a další.

Stavební práce, stavební firma: -rodinný dům, domy -novostavby, novostavba -rekonstrukce -byty, domy, půdní nástavby, nebytové prostory -elektrikář, instalatéř, topenář, sádrokartonář, truhlář -výběr, dodávka, doprava stavebního materálu -vypracování projektové dokumentace, vizualizace ve 3D provedení(koupelny, WC) -fasády, ...

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Zednické práce. Vodoinstalační práce.

Solární systémy Tepelná čerpadla Topenářství - podlahové topení Vodoinstalatérství

Strojní čištění kanalizací Vodoinstalatérské práce - tlakové čištění kanalizací

Provádíme klasické instalatérské a topenářské práce. Naše instalatérské práce zahrnují veškeré práce z oboru kanalizace, voda, topení a plyn.Provádíme drobné opravy, tak i celé rekonstrukce.

Projekt, dodávka, montáž, servis: - topení - voda - plyn.

dodavatel v oblasti vytápění, plynoinstalatérství a sanity v inženýrské, průmyslové, bytové a občanské výstavbě.

TESPON s.r.o. Nástrojárna Kolín KLIENTI spadají pod ně!! Instalatérství. Vstřikovna termoplastů.