Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Atlantis Instalatérské práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Montáž, dodávka: - voda - topení - plyn - obklady - pokládka dlažby - rekonstrukce bytového jádra. Servis, opravy: - kotle DAKON, ATMOS - čerpadla.

Dodávka, montáž - technologické celky. Činnost: - zámečnictvi - kovářské práce - voda - topení - plyn.

Činnost: - topenářské práce - instalatérské práce - montáže plynových zařízení - plynové přípojky - montáže odpadních systémů - montáže vzduchových systémů - servis a montáž značky ATMOS - strojní čištění kanalizace.

Dodávka, montáž: - topení - plyn - podlahové vytápění - voda - kanalizace.

Práce, služby: -instalatérské -zámečnické -zednické -obkladačské.

Instalatérské práce: - voda, odpady, kanalizace -výměny a rekonstrukce sociálních zařízení. Čištění elektrickým strojem: -kanalizace -odpady.

Služby: - strojní čištění odpadů a kanalizací včetně kamerových prohlídek.

Instalatérské, topenářské a potrubářské práce, voda, topení, plyn, rekonstrukce kotelen, topných systémů a bytových jader, svařování potrubí nerezové, plastové a ocelové. Montáž předizolovaného potrubí. Zámečnická výroba a atypické nerezové výrobky a konstrukce - GASPRESS. Svařování potrubí, nerezové, plastové, instalace, montáž ocel pozink a ...

Projekce: - plyn, - vodárenství a kanalizace.

Služby: - vodoinstalace - kanalizace - provádění tlakových zkoušek, čištění kanalizací - opravy domovních vodáren.

Práce: -elektrotechnické -stavební -vodoinstalatérské -topenářské -zemní. Kovovýroba.

Prodej a montáž: -plynospotřebiče -plynové rozvody včetně revizí. Montáž a opravy vodoinstalace a kanalizace včetně materiálu.

TOPENÍ, VODA, PLYN. Nabízíme práce: - instalatérské: vodoinstalace, opravy a údržby - instalace kanalizačních rozvodů - topenářské: montáž vytápění a kotelen - plynařské: rozvody domovního plynu vč. revize - rekonstrukce koupelen a bytových jader včetně obkladu a dlažby

Rekonstrukce bytů, domů: -demontáž, odvoz a likvidace stavájících zařízení a suti -vyzdění nových stěn systémem Ytong -elektroinstalace -vodoinstalace ( teplá, studená voda + odpad ) -montáž vany, wc, umyvadla, vodovodních baterijí, kohoutů -obklady, dlažby -štukování -výměna dveří, zárubní -malby stěn a stropů -nové laminátové ...

Prodej materiálu: -instalační -vodoinstalační -topenářský -doplňky. Práce: -stavební -topenářské -vodoinstalace.

Práce: -zemní a výkopové práce -vodoinstalatérské a topenářské práce -stavební práce a úpravy.

Montáž: -voda -topení -plyn -tepelná čerpadla -solární kolektory.

Montáž, oprava, servis: - voda - topení - plyn Prodej: - vodoinstalace, topení.