Údržba a kácení stromů, mytí oken, zednické práce, instalace reklam a systémů proti ptactvu, montážní práce, realizace fasád a střech anebo uklízení sněhu jsou služby spadající pod nebezpečné výškové práce, které je lepší přenechat profesionálům.

ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. - Výškové práce všeho druhu horolezeckou technikou
Práce ve výškách za použití horolezecké techniky v rámci údržby i opravy staveb, to je specializace společnosti ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Zlín. Zajistíme čištění, opravy i nátěry omítek, hliníkové fasády, drobné opravy fasád a střech, čištění v průmyslových provozech i montáže a demontáže konstrukcí ve výškách. Postaráme se také o mytí nepřístupných ...
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. - Výškové práce všeho druhu horolezeckou technikou
Nátěry střech, stožárů a ocelových konstrukcí Shazování sněhu ze střech Opravy - stožáry Opravy - ocelové konstrukce Renovace, opravy - panelové domy Klempířské práce Pokládka - střešní krytinyopravy - střechy

Výroba - mříže Výškové práce Svářečské práce Zámečnické práce - kovovýroba

Provádíme i montáže srubových chat a domků. Pokrývačské práce: - pokládka tašek - provádíme laťování - montování střešních záklopů - provádíme zateplování - montáže střešních prvků Tesařské práce: - stavba nových vazeb - opravujeme i staré vazby - zajišťujeme postavení pergoly, altánu, stání pro auta, garáží Výškové práce: - ...

Výškové práce: - extrémní kácení stromů - natěračské práce - opravy střechy. Projektování - elektrické sítě - elektrická zařízení Elektroinstalační práce. Inženýrská činnost ve výstavbě.

Stavební firma: -zateplování -sádrokartony -sanace -rekonstrukce panelových domů, střech -bourací práce -specializace na výškové práce. Prodej: -stavební materiály.

Stavební firma, komplexní stavební práce, výstavba: - inženýrské sítě (vodovodní řády, kanalizace) - demolice - zemní práce - recyklace (stavební a demoliční odpady) - práce ve výškách - autodoprava: - vnitrostátní silniční nákladní doprava - mobilní jeřáby.

Práce ve výškách: -natěračské práce -kácení stromů -mytí oken a plášťů budov -izolační práce Opravy střech.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky - péče o stromy - nátěry - montáže

-Provádění stavebních prací ve výškách pomocí horolezecké techniky

Provádíme: - rizikové kácení stromů pomocí horolezecké techniky - výškové práce - těžba dřeva a rekultivace.

Úklidové, malířské, drobné stavební, výškové práce, stěhování, servis a montáž plastových oken - nátěry a zateplování fasád.

Stavební a bytová údržba: - stavby, výstavba rodinných domů na klíč včetně stavební dokumentace - stavební, obkladačské, zednické a výškové práce. Rekonstrukce: - byty, koupelny, bytová jádra, domovní objekty, stavební úpravy kanalizace. Zemní práce: - VF VENEREI, bagrování, výkopy Malířské práce, natěračské práce. Oprava, ...

Nabízíme kompletní rekonstrukce střech, nové střechy, klempířské práce, výškové práce, sundávání sněhu ze střech. Klempířské a pokrývačské práce. Provádíme jak rekonstrukce stávajících střech, tak i montáž na novostavbách a to ze všech materiálů dostupných na trhu v lokalitě, druhu stavby a finančních možnostech stavitele. Pro další ...

Natěračské práce Sádrokartonové příčky a podhledy Výškové práce Drobné opravy fasád Klempířské práce

Zednictví Pokrývačství, tesařství -Stavební výškové práce prováděné pomocí horolezecké techniky

Výškové práce: - čištění fasád - umývání oken - ochrana budov proti dosedání ptactva - instalace reklamních bannerů - nátěry ocelových konstrukcí - montážní práce.

Rizikové kácení a prořezávání stromů horolezeckou technikou. Kácení stromů horolezeckou technikou. Prořezávání zeleně v běžných podmínkách. Prořezávání zeleně při problematickém přístupu. Sklízení šišek ze špiček jehličnanů kvůli výsevu semen. Výškové práce, např. natírání stožárů vysokého napětí, nátěry a drobné opravy střech. Veškeré ...

Výškové práce, mytí oken a plášťů budov a montážní práce pomocí lanové techniky.

Nabízíme výškové práce za použití horolezecké techniky a kompletní údržbu zeleně. Obory: Nátěry střech a fasád, mytí a čištění okapů, skleněných fasád, oken a klimatizací, výškové stavební a výškové demoliční práce, výškové práce pro tovární haly, údržba zahrad rekreačních objektů, rizikové kácení a ošetřování dřevin (arboristika).

Výškové práce. Klempířství. Pokrývačství. Kompletní rekonstrukce střech.

Práce: -výškové - montážní vysokozdvižná plošina: -osvětlení, vánoční výzdoba, místní rozhlas, billboardy -ořezy stromů -údržbové práce v halách -elektroinstalace, elektromontáže, revize: -RD, průmyslové objekty -přípojky NN do 1000 V -hromosvody -zabezpečovací, kamerové systémy.

Firma AHF Stavby poskytuje kompletní servis v těchto oblastech stavebnictví: výstavba a rekonstrukce střech, zhotovení a údržba fasád domů včetně zateplování certifikovanými systémy, hydroizolační práce, rekonstrukce dřevěných a dlážděných teras, výškové práce.

Stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. Zednické, klempířské práce.