Údržba a kácení stromů, mytí oken, zednické práce, instalace reklam a systémů proti ptactvu, montážní práce, realizace fasád a střech anebo uklízení sněhu jsou služby spadající pod nebezpečné výškové práce, které je lepší přenechat profesionálům.

ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. - Výškové práce všeho druhu horolezeckou technikou
Práce ve výškách za použití horolezecké techniky v rámci údržby i opravy staveb, to je specializace společnosti ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Zlín. Zajistíme čištění, opravy i nátěry omítek, hliníkové fasády, drobné opravy fasád a střech, čištění v průmyslových provozech i montáže a demontáže konstrukcí ve výškách. Postaráme se také o mytí nepřístupných ...
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. - Výškové práce všeho druhu horolezeckou technikou
Klempířství, pokrývačství. -výškové práce -tesařství -hydroizolace aj.

Firma Bretong, spol. s r.o. se zaměřuje na výškové a stavební práce. Provádíme malířské, natěračské, klempířské, montážní a drobné stavební práce. Zajistíme práce ve výškách za pomocí horolezecké techniky i mytí prosklených fasád. Sídlíme v Brně - Kohoutovicích. Naše činnost: - výškové práce, práce ve výškách - natěračské, malířské práce ...

Výškové práce horolezeckou technikou: -opravy vnějšího pláště panelových domů, lodžií a balkonů -nátěry a opravy fasád, klempířských prvků, ocelových konstrukcí fasád a reklam -vnitřní a venkovní omítky -zateplení objektů -opravy a sanace betonových konstrukcí, nádrží, balkonů včetně těsnění panelových spár -mytí oken a konstrukcí ...

Úklidové práce: - úklid kanceláří a obchodních prostor - mytí oken a výloh - čištění koberců a čalounění - čištění vozidel. Výškové práce až do výše 26 m.

Opláštění a střechy budov. Výroba, montáž, nátěry: - ocelové konstrukce Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. Sanace betonových konstrukcí. Opravy a rekonstrukce střech. Zámečnické práce. Návrhy a realizace zahrad a závlahových systémů.

Výškové práce: - nátěry a opravy fasád - opravy, nátěry, demolice komínů - mytí oken, fasád, skleněných plášťů budov - oprava, čištění, nátěry střech Stavební práce: - renovace, nátěry, čištění, opravy - výroba a rekonstrukce bytových jader - obklady kuchyní, sociálních zařízení - dlažby - základní stavební práce

Služby - kompletní údržba zeleně - rizikové kácení stromů - výškové práce - úklidové služby.

Činnos, práce: - malířské, natěračské - výškové práce - pokládka podlah - klempířské práce - obklady, dlažby

Atypické výškové práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce.

Natěračské práce Elektroinstalační práce Montáž - nábytek Hodinový manžel Výškové práce Obkladačské práce Vodoinstalační práce.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky mytí oken, čištění okapů

Čištění interiérů vozidel Natěračské práce Malířské práce Správa nemovitostí Úklidové práce (mytí oken a prosklených ploch, úklid kanceláří, firem a průmyslových objektů, ...) Čištění - koberce Výškové práce pomocí horolezecké techniky.

Malířství, natěračství. Montáž: - ochrana proti ptactvu (ocelové hroty, sítě) - hromosvody, antény, reklamy. Práce ve výškách.

Nátěry střechy. Tesařské práce, montáž. pergoly. Zateplování - střechy -výškové práce -montáž garáže -klempířské práce -pokrývačské práce -montáž střešní okna.

Protipožární zabezpečení, protipožární prostupy, zámečnická činnost, elektromontáže, projekční činnost, výškové práce.

Natírání fasád Montáž - reklamní nápisy. Výškové práce - montáž reklamních nápisů. - natírání fasád (i ve výškách a špatně dosažitelných místech).

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce. Prodej, montáž - nábytek Výroba - nábytek. Hodinový manžel - údržbářské práce - malířské, natěračské a tapetářské práce - montáž nábytku - venkovní a výškové práce - stavební a řemeslné práce. Výškové práce. Stavební a řemeslné prácerekonstrukce na klíč - bytová jádra.

Výškové stavební práce s pomocí horolezecké techniky.

Nabídka veškerých prací ve výškách za pomoci horolezecké techniky, montáží hromosvodů a nátěrů a oprav fasád po ptactvu.

Hromosvody -montáže nových hromosvodových soustav -opravy a údržba stávajících hromosvodových zařízení -revize (vychozí, periodické, mimořádné) Výškové práce - horolezecká technika Izolatérské práce Klempířské práce.

Stavební práce nejen pro Brno Veškeré stavební práce Výškové práce Kácení a řezání stromů Izolace střech a lodžií Zámečnické a klempířské práce Montáže a demontáže Čištění a mytí Demolice Sklenářské práce Elektro práce Speciální práce Malířské a natěračské práce NONSTOP POHOTOVOST Práce provádíme jak v interiérech tak i v ...

Kominictví, komíny. Výškové práce.

Lakýrnické, úklidové a stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky.