Možnost koupě a montáže klimatizační techniky, kdy služby zahrnují taktéž opravy, pravidelné servisy a případné výměny. K dispozici jsou klimatizace kazetové, nástěnné, podstropní nebo parapetní, podle toho, zdali je klimatizace určená do firmy nebo domu.

Štec SVT, s.r.o. - vzduchotechnika, klimatizace
Dovolte nám představit firmu Štec SVT, s.r.o., která je odborníkem v oboru vzduchotechniky a klimatizací. Naše služby zahrnují projekční práce v oblasti vzduchotechniky a klimatizace ve všech stupních projektové dokumentace, servis vzduchotechnických jednotek a klimatizačních zařízení a samozřejmě montáž. Neváhejte nás kontaktovat.
Štec SVT, s.r.o. - vzduchotechnika, klimatizace
Klempířství. Klempířské práce. Pokrývačské práce: - montáž střešní krytiny. Tesařské práce. Vzduchotechnika: - montáž, rozvody.

Vzduchotechnika, klimatizace: - projekce - dodávka, montáž - zaregulování, validace - realizace - servis, oprava - konzultace. Zelená úsporám.

Výroba, dodávky, montáž, servis, opravy, projekční činnost: - výroba rotačních rekuperačních výměníků tepla - výroba deskových rekuperačních výměníků tepla - výroba vzduchotechnického čtyřhranného potrubí a spiro potrubí, včetně tvarovek - výroba vzduchotechnických komponentů a pomocných ocelových konstrukcí - montážní a servisní ...

Projekce, montáž, servis, opravy: -domovní i průmyslové instalace: -vodoinstalace, vodoinstalatérství, voda, vody -topenářství, topenářské, topení, TOPO, vytápění -plynařství, plynařské, plynu.

Provozujeme velkoobchod a maloobchod vzduchotechniky. Mezi naše služby patří projekce, dodávka, montáž a servis. Další naše činnosti jsou elektro práce, stavební práce, vodoinstalatérství. Prodáváme ventilační turbíny Lomanco.

Projekční činnost: -projekce teplovodního vytápění, kotelen -spojení systémů vytápění a větrání v rodinných domech a bytech a bazénech -řízené větrání.

Původní činnostní bylo měření a zaregulování VZT zařízení. Rozsah činnosti byl rozšířen na: - dodávky a montáž VZT zařízení - dodávky a montáž chladicích a klimatizačních zařízení - projekci VZT a chladicích zařízení - servis namontovaných zařízení

Dodávky klimatizační, průmyslové chladící a vzduchotechniky. Kontroly a revize protipožárních klapek.

Prodej, montáž: - klimatizace, vzduchotechnika.

Montáž - vzduchotechnická zařízení.

Komplexní čištění, dezinfekce, servis: -vzduchotechnické systémy -vzduchové filtry, prodej a montáž -odprašovací zařízení -speciální technologie na čistění vzduchovodů (roboty čistící s rotačními kartáči) -ventilační vzduchovody. Výroba: -komponenty pro čisté prostory -laminární stropy -stavba čistých prostor. Využívání v ...

Výroba, dodávka, montáže: - DIP potrubí pro klimatizace a vzduchotechnické systémy, vzduchotechnické potrubí - klimatizační jednotky pro centrální distribuci a úpravu vzduchu ve větracích i klimatizačních systémech - vzduchotechnika pro obchodní centra, divadla, hotely, restaurace. Prodej: - rohovníky - protidešťové ...

Prodej, servis, montáž: - klimatizační a chladírenské zařízení a vzduchové čerpadla.

Specializujeme se zejména na průmyslovou vzduchotechniku. Provedeme autorizovanou projekci a montáž. Likvidujeme VOC ze vzduchu z průmyslových provozů a lakoven. Působíme na celém území České republiky. V případě zájmu nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem. Jsme vám k dispozici.

Zabýváme se realizací projektů v oboru TZB - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení

Klempířství a oprava karoserií Izolatérství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Pokrývačství, tesařství

Práce: -klempířské, -pokrývačské. Montáž: - vzduchotechnika.

Naše služby: - kompletní práce v oboru elektro, vzduchotechnika, tzb - koordinace na všech typech průmyslových, výrobních, logistických, administrativních a obchodně společenských objektech.

Dovoz, distribuce, projekce, montáž, e-shop: - klimatizace, vzduchotechnika - tepelná čerpadla ACSON, LEXUS a MULTI CLIMA.

Revize - požární klapky Měření, regulace - silnoproud Dodávka a montáž - klimatizační zařízení Servis - klimatizační zařízení Dodávka a montáž - vzduchotechnická zařízení Servis - vzduchotechnická zařízen

Servis a montáže klimatizace Mitsubishi, Daikin a jiné. Servis výrobníků studené vody Daikin, Climaveneta. Servis odvlhčovacích jednotek pro bazény. Servis VZT jednotek a regulace od společností GEA.

Výškové práce Prodej a montáž - vzduchotechnika Servis - vzduchotechnika

Vzduchotechnika, klimatizace, izolace V současné době zajišťujeme realizaci TZB ve všech typech staveb od návrhu, studie a zpracování projektové dokumentace ve všech stupních, přes realizaci až po zprovoznění a servisní činnost.

Správa nemovitostí. Úklidové práce. -úklid, mytí. Údržba zeleně. Fyzická ostraha. Technické zajištění majetku a osob. Technické dozory staveb. Projekce, projektové řízení: -elektrických zařízení -pozemkových úprav. Stavební práce: -HSV, PSV. Montáže, montážní práce: -slaboproud -silnoproud -vzduchotechnika -chlazení ...

Nabízíme Vám několikaleté zkušenosti v oblasti technického zařízení budov, zejména v profesích vzduchotechniky a klimatizace. Počínaje projekcí, přes realizaci ve výstavbě až po project management ve stavebnictví.