Možnost koupě a montáže klimatizační techniky, kdy služby zahrnují taktéž opravy, pravidelné servisy a případné výměny. K dispozici jsou klimatizace kazetové, nástěnné, podstropní nebo parapetní, podle toho, zdali je klimatizace určená do firmy nebo domu.

Štec SVT, s.r.o. - vzduchotechnika, klimatizace
Dovolte nám představit firmu Štec SVT, s.r.o., která je odborníkem v oboru vzduchotechniky a klimatizací. Naše služby zahrnují projekční práce v oblasti vzduchotechniky a klimatizace ve všech stupních projektové dokumentace, servis vzduchotechnických jednotek a klimatizačních zařízení a samozřejmě montáž. Neváhejte nás kontaktovat.
Štec SVT, s.r.o. - vzduchotechnika, klimatizace
Vzduchotechnická zařízení a klimatizace. Studie, projekce, dodávky na klíč, oprava, servis, údržba: -vzduchotechnika, klimatizace pro kancelářské a průmyslové budovy: -větrání, odsávání, odprašování, filtrace vzduchu, přívod a odvod vzduchu včetně rekuperace -technická zařízení budov: -vzduchotechnika, vytápění včetně kotelny, chlazení ...

Telekomunikační zařízení. Výstavbě a správa počítačových sítí, kamerových systémů, docházkových systémů, stravovacích, rozhlasových. Prodej: - klimatizační jednotky.

vytápění, chlazení, vzduchotechnika, klimatizace, zdravotechnika, projektování staveb.

Studie, projekt, inženýring (stavební povolení, kolaudace), dodávky na klíč, montáž, instalace, revize, rekonstrukce, opravy, servis: -topení včetně měření a regulace (MaR*): -elektromontáže -rozvody plast, měď*, černé potrubí -kotelny, výměníkové a předávací stanice VS**, PS** -deskové výměníky tepla -teplovodní, horkovodní, ...

Inženýring, projekce, dodávky, montáž, servis a poradenská služba: -systémy pro úsporu energie a techniku prostředí -systémy měření a regulace v oborech energetika, tepelná technika a průmyslová automatizace -komplexní rekonstrukce výměníkových a předávacích stanic -rekonstrukce kotelen z tuhých na ušlechtilá paliva -měření a ...

Studie, projekty, dodávky na klíč, realizace, montáž, uvedení do provozu, zaškolení, servis: -měřící a regulační technika tepelných zdrojů -racionalizace spotřeby tepelné energie -výstavba kotelny, předávací a výměníkové stanice, klimatizační jednotky.

Činnost: - Střechy na klíč - materiály - betonová krytina - pálená krytina - celoplechová krytina - asfaltové šindele - polykarbonát. Vzduchotechnika. Střešní okna. Ozdobné klempířské prvky. Digestoře. Nátěry. Horkovzdušné výměníky. Zakázková výroba.

Kompletní dodávka, montáž a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajištění projektové dokumentace.

Dodávka, projekce, realizace, montáž: - tepelná čerpadla země-voda, vzduch-voda, vzduch-vzduch, voda-voda - solární systémy, panely, bojlery - podlahové topení, rozvody topení, rekonstrukce topných systémů. Práce: - topenářské - instalatérské. Sídlo firmy: - U Parku 864, Paskov.

Provádíme průmyslové a stavební tepelné izolace. Naši klienti jsou např. z oborů: - energetika - petrochemie - vzduchotechnika - klimatizace - chladírenská zařízení. Spolupráce se zahraničními partnery. Tepelné izolace průmyslové: - průmyslové podniky - energetika - petrochemie - ochrana životního prostředí - kotelny - ...

Zakázková výroba, montáž: - kompaktní řídící jednotky pro vzduchotechniku a vytápění - regulace pro řízení chodu a tepelného výkonu vzduchotechnických a klimatizačních jednotek. Dodávky celků měření a regulace.

Prodej, montáž, servis: - tepelná čerpadla - solární systémy - vzduchotechnika a klimatizace.

Výroba, montáž: - bazény - galvanické vany - vzduchotechnika - produkty z plastů Sídlo: STP plast spol. s r. o. Na Vršku 109 471 27 Stráž pod Ralskem

Elektromontáže, elektroinstalace: -silnoproud -slaboproud Práce: -instalatérské -topenářské -vduchotechnika a chlazení -stavební a inženýrská činnost -projektování, projekce -montáž měřidel.

Společnost HYDROKLIMA vyvíjí svoje činnosti ve všech odvětvích termotechnických a technologických zařízení: - průmysl - potravinářský, textilní, elektrotechnický, farmaceutický, typografický, strojírenský - hromadné aktivity - hotely, restaurace, diskotéky.

Dodávka, montáž, výroba, prodej: - vzduchotechnika - klimatizace Ventilátory: - malé axiální - axiální do potrubí - digestoře - dveřní clony - vzduchotechnické potrubí Příslušenství: - potrubí spiro - ohebné hadice - tvarovky, přechody, kolena - výustky, talířové ventily - filtry, tlumiče hluku, ...

Stavby, stavební činnost. Ucelené dodávky a montáž zdravotechniky, plynofikace, systému ústředního vytápění, elektroinstalace, zednické práce, malířské práce na nových stavbách i při rekonstrukci stávajících objektů .

Servis: - chladírenský - chladicí a klimatizační technika.

Služby: -revize filtroventilačních zařízení v úkrytu -opravy filtroventilačních zařízení a všech komponentů s ním spojených -funkční zkoušky dle předpisů jednotlivých FVZ -montáž FVZ -dodávka FVZ a veškerého zařízení i vybavení úkrytů v souladu předpisem -tlakovou zkouška -zkoušku plynotěsnosti úkrytu ...

Výroba, montáž a servis: - vzduchotechnika - klimatizační zařízení.

Prodej, servis, montáž: -chladící technika, -poradenství, prodej a montáž klimatizací -plnění klimatizací osobních aut a autobusů.

Výroba: -ocelové konstrukce -vzduchotechnické potrubí -potrubí -pozink plech, nerez, hliník, měď -černý plech, nerez -izolované, zhotovené z materiálu ALP -příslušenství -tlumiče hluku -regulační klapky -protidešťové žaluzie, stříšky. Zpracování všech stupňů projektové dokumentace v oblasti vzduchotechniky.

Projekty, montáž, dodávka na klíč, poradenství: -kotelny, výměníkové stanice, ústřední vytápení -MaR*, měření, regulace spotřeby tepla -termostatické ventily, indikátory spotřeby tepla, odečty, rozpočty včetně rozúčtování -diagnostika, vyvažování otopných soustav -plynoinstalace, zdravotechnika (ZTI, TZB) -MaR*, měření průtoků ...