Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Nabízím služby hodinového manžela. Provádím zámečnictví, vodoinstalatérství, správu a údržbu bytů i nemovitostí. Realizuji pokládku koberců, montáže sanitární keramiky, údržbu zeleně, sečení trávníků i menší stolařské práce.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické -stříhání a ohýbání plechu -svářečské -svařování, sváření. Broušení, oprava: -nářadí, nástroje. Kovovýroba na zakázku.

Kovovýroba, zámečnictví: - zámečnické práce - pasířské práce. Svařování - nerez, ocel, hliník, titan. Montáž zábradlí a schodišť.

Zámečnictví. Kovovýroba.Strojní a stavební zámečnictví, výroba z nerezu, sváření obal.elektrodou, CO2, TIG, bodové sváření, plamenem, pájení na měko na tvrdo, soustružení, frézování, broušení na plocho, zakružování plechů, profilů, lisování, řezání pás.pila, kartáčování, broušení, leštění nerez, mosaz+zakázková výroba.

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Výroba - brány Natěračské práce Malířské práce Odvoz - sutě Rekonstrukce a dodávka - kuchyně Zateplování budov Stavba - ploty - plotové sloupkyvýroba - zábradlí - schodiště Bourací práce Opravy - historické a památkové budovy Montáž - podhledy - příčky ...

Elektromontáže, stavební práce, zámečnictví, truhlářství, autodoprava, klimatizace, vyřezávání fólií.

Strojírenství, zámečnictví. Výroba, prodej: - zemědělské stroje - malotraktory - zemědělská malotechnika. Prodejna Agroma (areál Agry): - zemědělská technika Mountfield Vari - elektro, vodoinstalační materiál - potřeby pro chovatele a pěstitele.

Výroba, montáž, prodej tepelné techniky. Kovovýroba a stavební zámečnictví. Provozovny: AUGUR-kovo spol. s r.o. - výroba, prodej, montáž tepelná technika a zámečnická výroba 154 00 Praha 5-Slivenec, K Holyni 92 -kontaktní osoba Podzemský Josef -tel: 251818304, 602331924 -fax: 251818304 AUGUR-kovo spol. s r.o. - ...

Výroba, práce, řemeslo: -zámečnické práce z nerezu -kovovýroba -výroba terénních minikár pro letní využití lyžařských sjezdovek. Stavby, stavební činnost: -montáž půdních vestaveb, sádrokarton -pokládka podlah, obklady stropů -pokládka zámkové dlažby.

Zámečnictví. Stavební zámečnické a svářečské práce. Výroba a montáže: -ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí -stavební zámečnické výrobky -vrata -dveře, dveří -mříže, mříží -ploty, plotů. Kovovýroba. Soustružení, obrábění.

Řemeslo: - kovář (kovářství): - umělecký. Zámečnická výroba: - schodiště, - brány, - branky, - sloupy a jiné. Restaurování a renovace kovaných výrobků.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Obráběčství.

Služby: - kuchař - uvaříme obědy, večeře - hlídání dětí - úklidové práce, pomocník v domácnosti - řidič - doprava k lékaři, na nákupy - zámečnické práce, zámečník - zahradnické práce.

Kovovýroba, výroba na zakázku: - zámečnické a lisařské práce - prodej dýnek hluboce a mírně klenutých, žlab.háků, střešních sněhových zábran, okapových spon - výroba plotových rámu a žebérkového pletiva, bran a branek - CNC obrábění.

Zakázková kovovýroba, zámečnictví: - sváření - dělení materiálů, stříhání - soustružení - frézování Silniční nákladní doprava: - avia, tranzit (do 3, 5t)

Zemní práce se stavebními stroji. Silniční motorová doprava nákladní. Úprava nerostů a dobývání rašeliny a bahna. Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Zámečnictví. Zemědělská výroba. Opravy silničních vozidel. Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy. Poskytování služeb ...

Provádíme: - opláštění budov - sendvičové panely - skládaný plašť - provětrávané fasády - trapétový plech - prosvětlovací systémy - zaměření stavby - dílenská dokumentace - statické výpočty - kompletní montáž opláštění stěn i střech - výroba pomocných OK - výroba klempířských prvků - PD skutečného provedení - nosné ...

Truhlářství, podlahářství Zednictví Izolatérství Pokrývačství, tesařství Zámečnictví, nástrojářství

Nabízíme profesionální služby, k nimž patří kvalitní kovovýroba, zámečnické práce, servis a opravy motocyklů, skútrů, čtyřkolek, vybrané zahradní techniky, lodí, vodních skútrů a prodejem náhradních dílů. Zabýváme se také pronájmem vlastních reklamních ploch (billboardů), reklamou a propagací firem na motoristických závodech (převážně motocrossu), ...

Profex Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Hlavní výrobní program: - kovoobrábění na konvenčních a CNC strojích - zámečnictví Služby: - soustružení - frézování - CNC soustružení do průměru 60mm - CNC frézování - zámečnické práce - tvrdé i měkké pájení (Ms, Ag, Al, Sn) - sestavení polotovarů (včetně ručního pájení a mechanické montáže) - poradenská služba v ...

Potřebujete vyrobit nástroje? Firma TLF s.r.o. vznikla v roce 1997, ale její tradice konstrukce a výroby lisovacích nástrojů, výrobních přípravků a jednoúčelových strojů sahá až do 60. let minulého století. Opírá se o stabilní kádr pracovníků s dlouholetou praxí a komplexní strojní park pro oblast kusové strojírenské výroby. Naše nástrojárna ...